Değerli Okuyucularım, Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’ın Aydın iline geleceğini duyunca apar topar İstanbul’dan döndüm.

Sayın Cumhurbaşkanımız, devletin başıdır eğer şehrime geliyorsa her vatandaş gibi onu karşılayıp hoş geldin demek benim de görevimdir dedim.

Çünkü devletimiz varsa Türkiye Cumhuriyeti var demektir.

  

O soğuk havada meydanı dolduran binlerce Aydınlı, hoş geldiniz Sayın Cumhurbaşkanımız dedi.

Meydanda konuştuğum bir sürü insan şöyle diyorlar önce devletim, devletimin başı gelmiş tabii ona hoş geldin diyeceğiz, pahalılığı, hayat sıkıntısını sonra sorarız diyordu.

Konuştuğum çiftçiler, pamuk 15 lira, zeytinyağı 60 TL, incir 60 TL, süt 4 TL aldığımız hayvancılık yardımları, pamuk desteklemesi zeytin desteklemesi, fakir fukara yardımları bunları Tayyip Bey ile alıyoruz.

CHP döneminde biz her türlü yokluğu gördük diyorlar. Şu anda çiftçiler paralarını almış traktör Aydın ilinde yok satıyor. Kaba bir hesapla Aydın vadisinde sanayi hariç 2,5 milyar dolar para girmiş vaziyette bu kazanç yüzde 80 vergilendirilmemiş kazançtır.

Çünkü tarım gelirleri vergilendirilmemiş kazançlardır.

Gidin Aydın bankaları mevduat zenginleri ile dolup taşmaktadır. Ancak bu mevduatlar maalesef yatırıma dönüşmemektedir.

Aydın ilinde yerel yönetim siyasi iktidar Ak Parti elinde olsa Aydın ili uçardı.

Yine uçar ama Aydın Büyükşehir Sayın Özlem Çerçioğlu, sosyal yardımda tartışılmaz hizmet yapıyor ama bu şimdi Aydınlıyı tatmin etmemekte. Artık çorba dağıtmak Aydınlıyı tatmin etmiyor. Aydınlıyı yatırıma teşvik etmek gerekir. Maalesef Özlem Hanım bunu beceremiyor.

 

MİTİNG NOTLARI

Ayaküstü Ulaştırma Bakanımız, Sn. Adil Karaismailoğlu ile Aydın-Denizli otoyolunu konuştuk.

“2022’de yolu açarız veya büyük kısmı biter” dedi.

Ankara’da görüşmek üzere sözleştik.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZLA SAYIN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU GÖRÜŞMESİ

Son günlerde Gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun Sayın Özlem Çerçioğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olarak sunulması hadisesinde ilginç olaylar var.

Sayın Özlem Çerçioğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olması Aydın ilinde büyük heyecan yarattı. Keşke olsa olanlar Sayın Özlem Çerçioğlu’ndan daha mı üstünler havası Aydın da var.    

    

İşte bu heyecan içinde Sayın Özlem Çerçioğlu, Sayın Cumhurbaşkanımıza hoş geldine gelmesi çok büyük olaydır.

Ancak, baş başa görüşmesinde Sayın Cumhurbaşkanı miting meydanında açıkladı.

Bu açıklama sanki ilk salvo atış gibi geldi Aydın halkına. Tayyip Bey, Özlem Hanım ile karşılaşmasında “CHP’li Bay Kemal Urfa’da Büyükşehir’i CHP’ye verin, bedava elektrik verelim” demesi üzerine, Sayın Cumhurbaşkanının Sayın Özlem Çerçioğlu’na elektriği ne zaman vereceksiniz, bakın belediye sizde bay Kemal böyle diyor, ne zaman vereceksiniz demesine acaba Özlem Hanım ne dedi çok ilginçti.

Tayyip Beyin bu ifadesine millet sloganlarla cevap verdi “Aydın ili köy kaldı”

Buradaki büyük kalabalık için İzmir’den çevre illerden hiç otobüs yoktu.

Demek ki Aydınlılar Sayın Tayyip Erdoğan’ı seviyorlar Tayyip Beyin düşüncelerini sorduğum Ulaştırma Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu da teyit etti Cumhurbaşkanımızın düşüncesini.

Tayyip Bey, Aydın’dan memnun ayrılmış.

Aydın Ak Parti İl Başkanını, Milletvekillerini de burada kutlamak gerekir. Çalışmalarından ötürü.

ADNAN MENDERES MÜZESİ KÜLLİYESİ

Değerli okuyucularım Adnan Menderesi anmak hatırlamak yaşatmak işte bu eserle olur. Gelmiş geçmiş Adnan Menderes hatırası hiçbir şekilde böyle bir eser ortaya koyarak Aydın iline yakışır müzeyle anılmamıştır.

Burada babası namı değer Gazi Osmanpaşa Adalet Partisi DYP ilçe Başkanlığı yapmış Doğru Yol Partili Demirel’i militan gibi seven, Of’lu Kör Hasan’ın oğlu İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun çok büyük etkisi ve emeği var.

İşin başından sonuna kadar amele gibi bu konuda çalışan Sayın Vali Yardımcımız Hulusi Arat’ın emeği inkâr edilmez.

ADNAN MENDERES’İ BAŞTACI YAPAN SAYIN TAYYİP ERDOGAN’DIR.  MUTLAKA GÖRÜN.

Sayın Tayyip Erdoğan, hayatını dostları ile görüşmemde hep Rahmetli Adnan Menderes gibi görürmüş şu aşağıda sayfama koyduğum resimleri görün lütfen bakın.

Sayın Reisicumhurumuzun yüzündeki hüznü, düşüncelerini anladığınızı sanıyorum. Tayyip Bey genellikle bu konular açıldığında hep Adnan Menderes’i bize anımsatıyor.

Aydın ili bugüne kadar Tayyip Beyden faydalanamamıştır, kısır çekişmeler ile Aydın ili ileri gidememiştir. Daha doğrusu şehri yönetenler devlet ile siyasi iktidar ile çekişmeyi marifet sayarak maalesef Aydın ilinin köy kalmasına sebep olmuşlardır.

Eskişehir de CHP’nin ama Yılmaz Büyükerşen devlet ile kavga etmemiş Eskişehir’i imrenilecek hale getirmiştir.

Sayın Özlem Çerçioğlu maalesef bunu yapamadı. Yapamayışının sebebi de etrafında proje üretecek kadrosu yok. Neden böyle niye böyle düşünmesi gerekir.

 

Hala Aydın ilinin Kuvayı Milliye Müzesi yok.

Bu ayıp Aydın ilini yönetenlere yeter.

Stadı yok, mevcut spor tesisleri yıkıldı.

Çay çorba dağıtmakla, fidan dağıtmakla, asfalt yol yapmakla bu işler olmuyor. Tabii bunlara da gerek var ama esas yapılması gerekenler torbada duruyor.