Sakarya ziyaretinin sonunda İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in yanına gelen bir vatandaş, "Sayın Bakanım sizi çok seviyorum. İzin verin, şurada bir akla atayım" dedi. Gülümseyen Bakan Şahin, vatandaşa sarılarak karşılık verdi.
Bakan Şahin, Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesisleri'nde yediği yemeğin ardından ilginç bir istekle karşılaştı. Şahin'in yanına gelen Turgay Özbalkan adlı kişi, "Sayın Bakanım sizi çok seviyorum. Birine 'beni seviyorsan takla at' demiştiniz. İzin verin şurada bir akla atayım" dedi.

Gülümseyen Bakan Şahin, bu isteği geri çevirdi. Özbalkan, "O zaman sizi öpmeme izin verin" deyince Bakan Şahin, kendisini kucakladı.

GAFFAR OKKAN'IN ABLASI İLE GÖRÜŞTÜ

Şahin, burada Diyarbakır'da şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın ablası Sabahat Arslan ile görüştü. Şahin, elini öptüğü Arslan'la yakından ilgilendi. Şahin, protokol için ayrılan yerde oturup güreşleri izlerken bu sırada yanına Diyarbakır'da şehit edilen Emniyet Müdür Ali Gaffar Okkan'ın ablası Sabahat Arslan geldi. Arslan'ı, elini öperek karşılayan Şahin, kendisiyle bir süre sohbet etti. Arslan'ın Bakan Şahin'e küçük bir kağıda yazılı not verdiği görüldü.

Özel bir ricada bulunduğu belirtilen Arslan'ın Başbakan Erdoğan'ı çok sevdiğini ve onu görmek istediğini Bakan Şahin'e ilettiği öğrenildi. Görüşmeden sonra Sabahat Arslan, gazetecilerin Bakan Şahin ile yapılan görüşmeyi sorması üzerine yorum yapmak istemediğini belirtti. Bakan Şahin de gazetecilerin sorusu üzerine Sabahat Arslan'ın nezaket ziyaretinde bulunduğu ve Başbakanla görüşme talebi olmadığını kaydetti.