Suç duyurusunda İ"nin şimdiye kadar korktuğu için Gök hakkında şikayetçi olamadığı belirtildi. Suç duyurusunda Gök"e ait olduğu iddia edilen SMS mesajları da delil olarak sunuldu.

Cinsel içerikli mesajlar Dilekçede, Gök"ün gece yarılarında Ü.İ."ye cinsel içerikli ve cinsel ilişkiye daveti çağrıştıran mesajlar gönderdiğini öne sürülerek “Gök, bir mesajında kızı ve babasını adliyeye davet etmiş, babasının davasında yardımcı olacağını, gerekirse avukat önerebileceğini söylemiştir.” denildi.

İddialarla ilgili açıklama yapan Gök önce mesajları kesinlikle kendisinin göndermediğini belirterek, “Bu olaylar uzun zaman önceydi. O zaman bekardım ve bu bayanla bir süre birlikteliğimiz oldu. Madem şikayetçi olacaktı, şimdiye kadar neden durdu? Şikayetin, düğüne yakın zamana denk getirilmesine bir anlam vermiyorum. Çünkü kendisinin, benden öyle bir beklentisi vardı. Babası çete liderliğinden tutuklandı. Sürekli odama gelip yardım istedi. O beni etkilemeye çalıştı. Babasına yardımcı olmam için kadınlık cazibesini koz olarak kullandı. Bu tür karalamalar ile beni yıkamazlar. Yapılanların hepsi bir iftira” dedi.

Ancak daha sonra yaptığı açıklamada şikayetçi kadınla bir süre ilişki yaşadıklarını ileri süren Gök, şu an başka bir kişiyle nişanlı olduğunu ve 25 Eylül"de evlenmek için gün aldığını belirterek “Tam evlilik öncesi ve hakime rüşvet iddiasıyla hakkında dava açıp tutuklanmasına yol açtığım Tarcan Ülük"ün avukatlığını üstlendiği bu hanımın davranışını takdirinize bırakıyorum” dedi. Ü.E.İ."nin avukatı Tarcan Ülük ise Murat Gök hakkında 50 bin TL manevi tazminat talebiyle dava açacaklarını bildirdi.


Savcıdan mesajlar
Suç duyurusu dilekçesinde Savcı Gök"ün telefonundan, şikayetçi İ"nin telefonuna gönderildiği iddia edilen mesajlar şöyle yer aldı;

* “Günaydın güzel kız. Pamuk prenses kadar masumdur uykun merak etme...deli”

* “Çeşme"ye gelir misin benimle? Birkaç gün, güzel bir otel ve termal.

” * Gök"ün, İlhan"a gönderdiği mesajlarda "tatlı kız", "uykucu çiçek", "kedicik bal" ve "pıtırcık" gibi ifadeler kullanması dikkat çekti.

* “Hiç kimseyle birlikte oldun mu?”

* “Saçlarını okşamak isterdim”

* “Şirince muhteşem olur bu mevsimde fakat öyle koştur koştur sabah gidip akşam dönülmez. Kalmak ve geceyi yaşamak ve sonrasında sabahına uyanmak gerek.”

* “Burada olsaydın keşke... İnanılmaz bir gecenin sabahına uyanırdık Ankara"nın sessiz ışığında gözlerimiz ışıldayarak.”

Mesajlara yanıtlar
* “Siz beni ne olarak değerlendiriyorsunuz? Ne münasebet. Çeşme"ye otele gelmeme anlam veremedim”

* “Bana bir daha uyumak, uyanmak içerikli bir şey söylemeyin. Ne münasebet uyumamız, sabaha uyanmamız! Ne zannediyorsunuz siz beni? Bu kaçıncı. İyimser düşünemiyorum artık bu cümleleri.”