Ferhat Göçer, kızının ölünceye kadar hayattaki en değerli varlıklarından biri olduğunu belirterek; "O benim bir tanem, ilk göz ağrım. Birbirimizi daha doğru anlamak için onu kucaklamaya hazırım" dedi.

Ünlü şarkıcı kızı ile yaşadığı sorunları Hürriyet'ten Büşra Bozok'a böyle anlatımıştı:


ANNESİYLE TEDAVİ YÖNTEMİ KONUSUNDA ANLAŞAMIYORUZ
* Ve gelelim kızınızla aranızdaki sorunlara... Yağmur size neden dava açtı?
- Aslında çok konuşmak istemiyorum. Çünkü kızımın bir sağlık problemi var ve size açıklayacağım her bilgi kızımın özel hayatına zarar verir. Ama şu kadarını söyleyeyim; ana problem, kızımın sağlık sorunlarıyla ilgili. Annesi de benim gibi hekim ama kızımız için tercih ettiğimiz tedavi yöntemleri farklı. Asıl kıyamet de bu uyuşmazlık ve doktor seçimlerimiz yüzünden koptu.

* Sizin ameliyata onay vermediğiniz iddia edildi...
- Onay vermeme gibi bir durum söz konusu değil. Oradaki sorun da tedavi ve doktor seçimiyle ilgili. Uzun hikâye aslında... Kızımın kalp kapakçığının değişmesiyle ilgili problem yaşıyoruz. Benim savunduğum nokta, kalp kapakçığını değişmeden onarım yapma şansını zorlayabilmek. Bu mümkün olursa, ömür boyu kan sulandırıcı ilaçlar kullanmasına gerek kalmayacak. Annesinin seçtiği yöntem ise direkt yapay kalp kapakçığı takılması. Ben Fransa’da yaşayan Dr. Emre Belli ile görüştüm, operasyon için randevular alındı, yüz yüze gelindi, sistem oluşturuldu. Annesi ise Yunan bir hekimle konuşmuş. Yunan hekim yapay kalp takmak istiyor. Ama Emre Bey, şansımızı deneyip kalbi onarmayı amaçlıyor.

* Peki son kararı verdiniz mi? Ne zaman hangi ameliyatı olacak?
- Acil bir ameliyat değil bu. Bir yıl içerisinde herhangi bir zaman olabilir. Kızım 8 yıldır benimle yaşıyor. Velayeti benim üzerimde. Ama sonuçta o da annesi. Ben her türlü onayı verdim. Fakat bunun vicdani sorumluluğu, annesinde...

BANA YAPILAN HER SUÇLAMA VEFASIZLIKTIR
* Kızınız kendisine babalık yapmadığınızı da öne sürdü, bu konuda neler söyleyeceksiniz?
- Böyle bir şey söz konusu olamaz. Çocuk 8 yıldır benim yanımdaydı, 2 aydır annesiyle yaşıyor. Tartıştığımız için annesinin yanına gitti. Artık 18 yaşında, erginlik dönemi yaşıyor...

* Siz bütün çocuklarınızla ilgilenebiliyor musunuz?
- Tabii ki. Üç tane çocuğum var, hepsi benim canım. Üçünü de birbirinden ayırt etmiyorum. Sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için uğraşıyorum. Ben iyi bir babayım. Bana yapılan her suçlama vefasızlıktır.