AYDINPOST HABER SERVİSİ-Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç ve AK Parti İlçe Başkanı Nuri Güler'in de eşlik ettiği ziyaret sırasında konuşan AK Parti Adayı Mustafa Savaş, "Ak Parti Aydın'da Türkiye ortalamasının da üzerinde bir oyla seçimden galip çıkacaktır. Ülke olarak artık hiçbir şey eskisi gibi değil. İstikrar devam ediyor. Her şey daha da güzel olacak" diye konuştu.
 
Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği Mustafa Savaş, zaman zaman vatandaşların talebi üzerine de hatıra fotoğrafı çektirmek durumunda kaldı.
 
Partisinin Sultanhisar seçim bürosunun açılışında da söz alan Ak Parti Milletvekili adayı Mustafa Savaş, muhalefetin halkı yalanlarla kandırmaya çalıştığını söyledi.
8.5 yıllık iktidar döneminde Türkiye'nin istikrarlı bir sürece girdiğini vurgulayan Mustafa Savaş, "İstikrar sayesinde ülkede huzur arttı. Fakat muhalefet geçmişteki yönetimleri bize hatırlatmaya çalışıyor. Bir de utanmadan geçmişte yaptıklarını unutturmaya çalışıyorlar. Ama halkımız her şeyin farkında. 2001 krizinde pek çok insan işini kaybederken, parasını kaybederken esnafın, memurun, çiftçinin halini bizler unutmadık" dedi.
 
MUHALEFET HAYAL SATIYOR!
 
Muhalefetin hayal sattığını iddia eden Mustafa Savaş, "Bugün gökteki yıldızları vadediyorlar. Neyle yapacaksınız söz verdiklerinizi?" şeklinde muhalefete yüklendi.
24. dönemin sivil anayasa hazırlığıyla geçeceğinin altını çizen Mustafa Savaş, "Yeni anayasa taslağı çalışmaları başlatılacak. Bunun için de hep birliket Ak Parti'ye destek vermenizi istiyorum. Aydın'dan 4 değil de 5 tane milletvekili çıkartırsak kent olarak da bunun meyvesini yeriz. Aydın için istikrar sürsün, Türkiye büyüsün" diye konuştu.
27.20110513215748.jpg29.20110513220250.jpg
28.20110513215801.jpg