AYDINPOST HABER SERVİSİ-Baharcık, Kızılcabölük, Kullar, Bağcılar ve Akmescitköylerinde halk Savaş’tan seçildiği takdirde köylerinde cep telefonlarınınçekmesini sağlama sözü istedi. Bunun üzerine Türkcell yetkilileri ile temasageçen Savaş, köylülerin talebinin seçimlerden önce hayata geçeceğinin sözünüverdi.

Savaş, “Bu tür sorunların çözümü için bürokrasideki ilişkive tecrübelerimiz yeterli. Seçime kadar bu üç köyümüzde cep telefonlarınınçekmesini sağlayacak cihazlar yerleştirilecek. 12 Haziran’dan önce Baharcık, Kızılcabölük,Kullar, Bağcılar ve Akmescit köylülerinin telefonları çekmeye başlayacak. Seçimsonucunu bize cep telefonlarıyla rahatça bildirebilecekler” dedi.

PARK’A ADI VERİLECEK

Öte yandan Bağcılar Köyü’nde yeni yapılacak olan parka, “MustafaSavaş Parkı” ismi verilecek. Köy Muhtarı Ali Aldır, “Daha seçilmeden telefonların çekmemesi gibi önemli bir sorunumuzu çözen Mustafa Bey’in seçildikten sonra da çok hizmetleri olacağını canı gönülden inanıyoruz. Böylesine hizmet sevdalısı bir siyasetçinin adını yeni yapılacak olan parkımıza verecekolmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

dsc_0089.jpg

dsc_0158.jpg