2 gün sürecek olan eğitim için 60 işyerinin müracaat ettiği bildirildi.
Aydın Ticaret Odası Meclis Salonunda gerçekleşen eğitim çalışmasına Kariyer Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KARGEM) uzmanlarından 2 görevlinin verdiği eğitim bugün ve yarın sabahtan akşama kadar devam edecek.
Bugün başlayan eğitim çalışmasının açılışında konuşan AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, gelişen dünyaya ayak uydurmak zorunda olduklarını söyledi. Bugüne kadar AYTO"nun verdiği eğitim çalışmalarında daha çok tarım ve ziraatın ön planda olduğunu ifade eden Dokuzlu, bünyelerinde bulunan bütün sektörlere yönelik eğitim çalışması yapacaklarını kaydetti. Eğitim çalışması kapsamında krizin getirdiği sorunlarında analiz edileceğini ifade eden İsmail Hakkı Dokuzlu, “Kriz bizi ister istemez etkiledi. Fakat kriz var diye satışlarımızı durduramayız. Alacak olduğumuz eğitimle krizden an az zararla çıkabilmek için mücadele edeceğiz. Gelişen dünya şartlarını da alacak olduğumuz eğitimle ayak uyduracağız. Günümüzdeki gelişim ve değişime ayak uyduramadığız sürece ayakta kalmamız düşünülemez” şeklide konuştu.
Eğitime katılan satış sorumluları ilk derslerini KARGEM Genel Müdürü Hasan Aydoğan"dan gelişen ve değişen dünyadaki yenilikler konusunda aldılar.