Nazilli'de bir eve giren hırsızlar Hint dokuması halı ile çok miktarda altını çalarak kaçan bir hırsızlık şebekesi güvenlik kamerasını hesaba katmayınca çökertildi. Çaldıkları eşyaları paylaşırken yakalanan 3 hırsız çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Nazilli E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.
Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahllesi Hürriyet caddesi üzerinde bulunan İ.E'nin (28) evinin kapısını kırarak içeri giren N.T (24) G.K (25) ve PB (19) evde bulunan ekonomik değeri yüksek Hint dokuması halı ile birlikte, 2 bin YTL değerinde altın takı, 8 adet çeyrek altın ve değişik türdeki kıymetli eşyları çalarak kaçtılar. Akşam eve geldiğinde soyulduğunu anlayan ev sahibi İ.E polis çağırarak güvenlik kamerası kayıtlarını teslim etti. Zanlıların tek görüntülendiği kayıtlardan yola çıkan polis ekipleri hırsızları N.T'nin evinde çaldıkları malzemeleri paylaşırken suçüstü yakaladı. Evde yapılana ramada ise bir adet de ruhsatsız silah ele geçirildi.
Çalıntı mallar sahibine teslim edilirken, güvenlik kamerası kayıtları ile birlikte adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi. (iha)