BİR süredir siyah-beyazlıların transfer gündeminde olan G.Antepli Tabata hakkında Beşiktaş kulübünden ilginç bir duyuru geldi. Dün resmi siteden yapılan açıklamada, Brezilyalı futbolcuyla ilgilenmediklerini ifade eden yöneticiler, borsada çıkan spekülasyonları önlemek adına yayınladıkları yazıda şu ifadeleri kullandılar: “Rodrigo Barbosa Tabata"nın transferi konusunda başkanımız Yıldırım Demirören"in G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl"dan, oyuncularını satıp satmayacaklarına ilişkin görüş almaktan öte herhangi bir girişimi olmamıştır. Kızıl"ın bu oyuncuyu satmayacaklarını ifade etmesi üzerine bir daha bu konu başkanlar ve kulüpler düzeyinde gündeme gelmemiştir, bonservis ücreti hiç konuşulmamıştır.

YIPRATMA POLİTİKASI

BASINDA iddia edilen astronomik rakamların hepsi tamamen hayâl ürünü. Bu tarz asılsız haberler her iki kulübü de yıpratmaktadır.”

Denizli: Yapacaklarımızla manşet olacağız

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yine formdaydı. Haftanın ilk antrenmanı öncesinde dün Ümraniye"de basın mensupları ile sohbet eden Mustafa Hoca, “Beşiktaş ne zaman gazetelerde büyük yer kaplayacak” sorusuna şu ilginç yanıtı verdi: “Biz transferlerle değil, yapacaklarımızla manşet olacağız.”

DENİZLİ böylece transfer arayışındaki F.Bahçe ve G.Saray"a ince mesaj gönderirken takımın fiziki durumundan da memnun olduğunu şu sözlerle belirtti: “Sezona tam hazır girmek için çok iyi çalışmalar yaptık. Lige %70-75 arası bir kondisyonla başlarsak bizim için çok iyi. Şampiyonlar Ligi"nde ilk hedefimiz gruptan çıkmak.”