"Bundan sonra hiçbir erkek için fedakarlık yapmam. Artık kendine güvenen, sevgilisinin geçmişini yargılamayan, çıplak fotolarının arkasında duran Sarkozy gibi biri hayatıma girebilir"

Hande Ataizi, işadamı sevgilisi Filip Amram"dan ayrıldıktan sonra, büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Ataizi, uzun bir aradan sonra ilk kez VATAN"a içini döktü:

- Ayrılma nedenimiz aldatılma değildi. Önceden çözemediğimiz problemler vardı. Sonuçta zaman veriyorsun, emek veriyorsun ve bir anda bitiyor. Artık hiç kimseye güvenmiyorum. Erkeklere, ilişkilere karşı güvenim bitti. Demek ki ben ilişkileri beceremiyorum. İnsanlar baştan beri yıpratmak için ellerinden geleni yaptılar. Zaten temelinde sağlam bir şey de olamayınca ilişki yıkılmaya mahkum.
Hande Ataizi

Foto galeri için tıklayın


- Benim Hande Ataizi olmamdan dolayı insanlar kıskanç. Mutlu bir ilişkisi olan, başarılı olan insanları çekemiyorlar. Sonunda başardılar. Tabi ki hepsini insanlara yormamak lazım. Karşı tarafındaki insanın da bunda çok payı var.

- Ailesinin bir etkisi falan olmadı. Tabi içim acıyor kolay bir şey değil. Bu kadar mücadele et et, ipin ucu kaçtı. Böyle olunca da herkes kendi hayatına gidiyor. her gün problemli olan ilişki insanın ruhuna zarar. Sonuçta biz kadınlar güzel şeyler duymak istiyoruz. O da yoksa ben ne yapacağım? Böyle bir ilişki içinde ölecek miyim? Bu ayrılık kararını da dün (önceki gün) aldık. Oturduk, konuştuk "Olmuyor bitirelim" dedik.

- Ben evlenmeyi istedim ama Filip"in korkuları var. 41 yaşında hiç evlenmemiş biri. Ben artık birlikte olduğum insanla aynı yöne bakmak istiyorum. Aynı yöne de bakmayacaksam olmuyor zaten. Ben sevildiğimi ve bana güvenildiğini hissetmek istiyorum. Benim için parası varmış yokmuş önemli değil. Huzurlu olmak ve sevilmek istiyorum. Bana güvenen bir insan istiyorum.

- İnsanlarda Filip"le parası için birlikte oluyorum düşüncesi var. Halbuki o çok güzel bir eğitim almış, çok yakışıklı bir erkek. Neden bu meziyetleri görmüyorlar. Bu benim yanımdaki insana da hakaret. Herkes evleneceği adamın durumu iyi olsun, yakışıklı olsun ister.

- Çevresindekiler Filip"i benimle ilgili olarak hep uyardılar "dikkat et" falan diye. Ne kadar tehlikeli bir kadınmışım ben ya! Sanki hepsi çok namuslu. Kimin canını acıttım, kimin kocasına baktım! Bir insanın üzerine bu kadar gelinmezki! Ben artık psikyatriste gidiyorum. Çünkü yardıma ihtiyacım var. Öbür türlü kafayı yiyip Lape"ye (özel hastane) yatacağım. Herkes de mutlu olacak!

"Sarkozy herkesin ağzını kapattı"

“Bundan sonra hayatımda sadece "sosyal partnerler" olur, ilişki olmaz. Zaten hayatıma biri girecekse Sarkozy gibi olmasını isterim. Çünkü Sarkozy"nin özgüveni çok yüksek. Carla Bruni ile evlenirken dünya ayağa kalktı, eski fotoğraflarını yayınladılar ama o kadınının yanında oldu. Konuşan herkesin de ağzını kapattı.”

Çocuğum olsun istemiştim...

“Ben evlenmek istiyordum, bir ailem, çocuğum olsun istiyordum. Ama Filip 41 yaşında olmasına rağmen hala özgürlük istiyordu. Bir süre sonra insanlar birbirini seviyorsa aynı yöne bakmalı. Erkekler kral ya! Seni çok sevdiğini söylüyorlar, aile kurmak istediğin zaman ise kendi korkularını araya koyuyorlar. Belki sadece o yüzden bitmedi ama ben de kendimi güvende hissetmedim. Beraber aynı yöne bakarsın hayaller kurarsın. Eğer bir ilişki artık 2 sene olmuşsa bir şeyler olmalı. Yani ya olur, ya olmaz. Zaten baştan anlıyorsun olup olmayacağını...” VATAN