Psikolog Cenk Erdem aynı zamanda dj kimliğiyle seçtiği 'İyileştiren Şarkılar' albümünün gördüğü büyük ilgiden sonra, şarkılarla terapiye devam ediyor.

Cenk Erdem'in, ruh haline iyi gelecek güzel sesleri ve şarkıları biraraya getirdiği ilk 'İyileştiren Şarkılar' albümü , Topkapı Müzik Universal etiketiyle piyasaya çıkmış ve derleme albümler arasında 2009 yılının en çok satan albümlerinden biri olmuştu. Yeni yıla girerken birbirinden ünlü isimler ve farklı dönemlere damgasını vurmuş her biri arşivlik yepyeni şarkılarla 'İyileştiren Şarkılar 2' geliyor. İlk albümde dertlere ortak olan, acı ama gerçek aşk dertleriyle dinleyiciyi yüzleştiren ve duyguları sakinleştiren şarkılardan sonra , bu kez dinleyenleri iç dünyalarına takılmaktan kurtaracak ve egoyu güçlendirecek şarkılar geliyor.

MÜZİĞİN DEV İSİMLERİ BİR ARADA

'İyileştiren şarkılar 2', güzel seslerin melankoliye iyi geldiği prensibini daha da yukarı taşıyor ve Cher, Dalida, Diana Ross, Elton John gibi seslerinin güzelliği tartışılmaz dev isimlerin şarkılarıyla, Amy Winehouse, Melanie Fiona, Sophie Ellis Bextor, Nelly Furtado ve Buika gibi günümüzün en güzel seslerinin en özel şarkılarını 19 şarkılık bir albümde topluyor.

İlk 'İyileştiren Şarkılar' albümünü 1998 yılında kanserden kaybettiği teyzesi Semiha Çiçekseven'e ithaf eden Cenk Erdem, yeni albümde teyzesini dansa kaldırıyor ve "Hüzünleri geride bırakıp güzellikleri hatırlamak dileğiyle, bu albüm son dansını bana saklayan teyzeme" diyor.

'İYİLEŞTİREN ŞARKILAR 2'DE NELER VAR?

1-Dalida – Love in Portofino
2-Nelly Furtado feat. Buika – Fuerte
3-Elton John – Sorry Seems To Be The Hardest Word
4-Diana Ross & The Supremes – Baby Love
5-Oleta Adams – Get Here
6-The Cardigans – Sick And Tired
7-Amy McDonald -This is the life
8-Amy Winehouse – To Know Him Is To Love Him
9-Sheryl Crow – My Favourite Mistake
10-Zee Avi – Honey Bee
11-Mutya Buena – Real Girl
12-Texas – Summer Son
13-Patsy Cline – Crazy
14-Tiffany – I Think We Are Alone Now
15-Cher – Shoop Shoop Song
16-Melanie Fiona – Give It To Me Right
17 Sugababes – Overload
18-The Pussycat Dolls – Hush Hush
19-Junior Caldera feat.Sophie Ellis Bextor – Can"t Fight This Feeling