Fenerbahçeli futbolcular, tedavisi süren genç polisi ziyaret edecek. Teknik Direktör Kocaman, 'Ona sevgimiz, saygımız sonsuz' dedi

FENERBAHÇE camiası, Taksim'i kana bulayan canlı bombayı fark edip, daha büyük bir katliamın önüne geçen polis memuru Halil Keskinbıçak'a kucak açtı. Sarı-lacivertli futbolcular, tedavisi süren polis memurunu ziyaret edecek.
AKŞAM, canlı bomba saldırısında yaralanan, gözünü kaybetme riski taşıyan Keskinbıçak'ın hayalini duyurmuştu. Ağabeyi, yoğun bakımda tedavisi süren kardeşinin, Fenerbahçeli futbolcularla tanışmayı düşlediğini anlatmıştı. Genç polisin, isteği Fenerbahçe cephesinde büyük heyecan yarattı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Keskinbıçak'ın isteğini son derece anlamlı buldu gerekeni yapacaklarını iletti.

YILDIZLAR GELİYOR

Teknik Direktör Aykut Kocaman da 'Kahraman polisimize saygımız ve sevgimiz sonsuz. Tabii ki onu seve seve ziyaret ederiz' diyerek AKŞAM aracılığı ile Keskinbıçak'a mesaj gönderdi. Kahraman polisin hayali, futbolcuları da duygulandırdı. 'Doğuştan Fenerbahçeli' olduğunu her ortamda dile getiren Emre Belözoğlu ile son Eskişehir maçında 2 gol atan Semih Şentürk, ziyarete bizzat katılacaklarını söyledi.

BÜYÜK GÜN GELİYOR

Peki kavuşma ne zaman olacak? Aykut Kocaman'ın yaptığı program gereği Eskişehir maçı sonrasında dün futbolcular sabah idmana çıktı. Genç teknik direktör öğleden sonra ise oyuncularına 'dinlenin' talimatı verdi. Sarı-lacivertli oyuncular, bu sabah A.Gücü kupa maçı için Ankara'ya gidecek. Buluşma ise Ankara dönüşü, yani çarşamba günü gerçekleşecek