AYDINPOST HABER SERVİSİ-112 ekipleri ve Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin arazide aradığı Şafak'ın baş ağrısı için aspirin içtikten sonra üç bira içtiği kendini kötü hissedince 'intihar ettim, gelin beni kurtarın' diyerek yardım istediği anlaşıldı. Olay, merkeze bağlı Kemer Mahallesi, Kemer Mezarlığı yakınında bulunan zeytin ağaçlarının olduğu arazide meydana geldi. 112 ekipleri kendilerine gelen 'İlaç içerek, intihar ettim. Kemer Mezarlığı yakınındayım. Gelin beni kurtarın' ihbarıyla harekete geçti. İntihar ettiğini söyleyen genci bulmak için harekete geçen 112 ekibi, polisten yardım istedi. Kemer Mezarlığı yakınındaki zeytinlik alana yönlendirilen Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı bir ekip ile birlikte 112
ekipleri genci kurtarmak için arazide aramaya başladı. Cep telefonunun ışığı ile yerini belli etmeye çalışan gencin bulunduğu yere ulaşan ekipler, bayılmış olan gencin vücudunda herhangi bir yaraya
rastlamadı. İsminin M.Ş. (24) olduğunu öğrendikleri gencin numara yaptığını anlayan sağlık ve polis ekipleri gerekli kontrollerin ardından sarp arazide omuzladıkları M.Ş.'yi ambulansa kadar taşıdı.
Durumu telefonla müdürlerine bildiren polis ekibi olay yerinden ayrılırken, M.Ş., ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BAŞAĞRISI İÇİN HAP İÇTİKTEN SONRA BİRA İÇMİŞ
Hastanede gerekli müdahalenin yapıldığı M.Ş.'nin başı ağrıdığı için aspirin içtiği daha sonra mezarlık yakınındaki zeytinlik alana kadar yürüyüp burada 3 tane bira içtiği öğrenildi. İlaç içtikten sonra alkol almanın zehirlenmeye yol açacağını düşünen ve kendini kötü hisseden gencin ifadesinde, bulunduğu yerden kurtulmak için, 'İntihar ettim, gelin beni kurtarın' diyerek yardım istediğini söylediği bildirildi.(Cem ULUCAN)

3001aydin01-(4).jpg

3001aydin01.jpg