Kocası küçük kızlara internetten sarkıntılık yapıyordu. Kadın tuzak kurdu... Kamerada gördüğü kocası ona şoke eden şeyler söyledi.

İnternetteki sohbet odalarında kendisini küçük yaştaki bir kız gibi tanıtan Cheryl, önce kocasının oltaya gelmesini bekledi. Adam sapık mesajlarını yolladığı ve karşılık aldığı kişinin, küçük bir kız olduğunu sanıyor, bitişik odadaki karısı aklının ucuna bile gelmiyordu.

Herşey, Cheryl'in kocasının bilgisayar başında çok fazla zaman geçirmesinden dolayı şüphelenmesiyle başladı. "Böyle bir şey yaptığına inanamadım. Mükemmel bir centilmen gibiydi hep. Ama o çocukları düşündüm ve onlar için endişelenmeye başladım. Bir şeyler yapmalıydım. Arabalara ve karavanlara baktığını söylüyordu. Sadece yemeğe geliyordu" diyen Cheryl birgün kocasının bilgisayar ekranında öğrenci bir kızdan gelen ve onu sapıklıkla suçlayan mesajı gördü.

Şüpheleri iyice artan kadın geçen yıl bir öğleden sonra kocasının gönderdiği açık saçık seks mesajını da gördü. Bunun üzerine karar veren Cheryl, evin bir başka odasına gidip, internette 14 yaşında Kelly adlı bir kıza ait uydurma bir karakter yarattı ve beklemeye koyuldu.

Çok geçmeden kocasıyla Kelly olarak mesajlaşmaya başlayan Cheryl, "Webcam'im olup olmadığını sordu ve 14 yaşında olduğumu ve annemin izin vermeyeceğini söyledim. Ama o kamerada görünüyor ve pis pis sırıtıyordu. Işığı kapattı ve sonra çırılçıplak olarak geldi. Korkunçtu. Onun bu tür bir insan olduğuna inanamıyordum. Benim önümde asla soyunmazdı. Bana sorular sormaya başladı. Benimle seks yapmak istediğini söyledi. Ağlıyordum. Ama kanıt bulmalıydım. Yaptığının yanına kalmasına izin veremezdim. Gittikçe kabalaştı ve iğrençleşti. Cinsel organını görmeyi isteyip istemediğimi sordu. Sonra gösterdi. Kendisiyle oynuyor ve bana yapmak istediklerini anlatıyordu. Sonra gitmesi gerektiğini çünkü karısının çay yaptığını söyledi. Birden kahkahayla gülecektim" diye yaşadıklarını anlattı.

Kocasının çıplak fotoğraflarını ve mesajlarını belgeleyen Cheryl beş gece boyunca farklı kızlar gibi davranarak yeterli kanıtı topladı. Sonunda onunla yüzleşme zamanı geldi. Cheryl "Ona bir çocukla internette konuşup konuşmadığını sordum. 'Saçmalama' dedi. Ona bir kadına kendini teşhir edip etmediğini sordum. Yine 'saçmalama' dedi. O zaman fotoğrafları suratına fırlattım. İtiraf etti. Utanmış değildi. Bir daha yapmayacağına da söz veremedi" diye konuştu.

Cheryl daha sonra polisi aradı, polis adamın dizüstü bilgisayarında çok sayıda uygunsuz fotoğraf buldu. Sapık kocaya üç ay boyunca cinsel suçlular programına zorunlu katılım cezası verildi. Cheryl, "Hapse atılmalıydı. İyi hissediyorum, pişman değilim. Aşk saniyeler içinde nefrete dönüşebilir" diyerek aynı durumdaki kadınlara, "Harekete geçin" çağrısı yaptı. (Gazeteport)