Öz babası tarafından 24 yıl boyunca bir bodruma kapatılarak tecavüze uğrayan Elizabeth Fritzl, duruşmanın ikinci gününde juri üyelerine konuştu. Şu anda 42 yaşında olan Elizabeth, konuşurken juri üyelerinin gözlerinin içine baktı.

Talihsiz kadın 24 yıl boyunca yaşadığı korkunç hayatın kısa bir özetini yaptı. Elizabeth bodruma kapatıldığı ilk yıllarda, sapık babası Josef Fritz'ın kendisiyle pek konuşmadığını söyledi. Elizabeth, "Geliyordu, tecavüz ediyordu ve bodrumdan çıkıyordu" dedi. İlk yıllarda öz babasından doğan çocuklarıyla zaman geçirdiğini belirtti. Elizabeth, bodrumda babası tarafından zorla kendisine porno film izlettirildiğini de juri üyelerine anlattı.

Avusturya'da kızı Elizabeth'i evinin bodrumuna kilitleyerek 24 yıl boyunca tecavüz eden ve kızından 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl duruşmanın ikinci gününde de mahkeme salonuna girerken yüzünü dosya ile kapattı. Fritzl dünkü duruşmada tecavüzü reddetmiş ama ensest bir ilişki olduğunu itiraf etmişti. Sapık baba Fritzl, çocukken annesi tarafından taciz edildiğini de iddia etmişti.


HÜRRİYET