Avusturya'da ortaya çıkarılan ve kamuoyunda büyük tepki uyandıran sapık baba dehşetinin bir örneği de Arjantin'de gün yüzüne çıktı.

Öz kızına 27 yıl boyunca tecavüz eden adamın, kızından 7 çocuk sahibi olduğu belirlendi.

Arjantin'in Mendoza bölgesinde yaşanan olayda bir adam kendi öz kızından 7 çocuk sahibi oldu. Olayın ortaya çıkmasının ardından yapılan DNA testleri de yaşanan bu dehşetin doğruluğunu ispatladı. Şuan 35 yaşında olan kızına daha 8 yaşındayken tecavüz etmeye başlayan sapık ruhlu adamın, 2 ile 19 yaşları arasında 7 çocuğun babası olduğu tespit edildi. Arjantin basınında "Mendoza'nın Canavarı" olarak isimlendirilen adam 3 haftadır demir parmaklıkların ardında tutulurken, sayısını kendisinin de bilmediği defa babasının tecavüze uğrayan kadının ilk olarak 15 yaşında hamile kaldığı öğrenildi.

Öte yandan Avusturya'da yaşanan olayda Josef Fritzl isimli şahıs, öz kızını evinin bodrum katındaki gizli bir bölmede 24 yıl boyunca hapsetmiş ve defalarca tecavüz etmişti. Kızından 7 çocuk sahibi olan sapık babanın, ilk evliliğinden 8, şuan ki eşinden ise 6 çocuğu bulunduğu ortaya çıkmıştı. Toplam 21 çocuğu bulunan Fritzl'in diğer çocuklarına da cinsel saldırıda bulunup bulunmadığı halen araştırılıyor.