Londra"da olan 2. Başkan Haldun Üstünel ile yönetici Murat Yalçındağ, İstanbul"a “Dos Santos ile anlaştık, iş kulübü ikna etmeye kaldı” diye haber gönderdi. Ancak Teknik Direktör Rijkaard"ın, Barcelona"dan öğrencisi olan Meksikalı"nın transferini frenledi. Hollandalı hocanın, “Dos Santos iyi oyuncu ama tam benim istediğim forvet değil” diyerek transferi askıya aldı.

UZUN BOYLU, PİVOT FORVET İSTİYOR

Rijkaard"ın “Dos Santos, forvet arkası ve sağa dönük oynuyor. Ben daha uzun boylu tam bir golcü istiyorum. Biraz daha bekleyelim. Elimizdeki alternatif isimlerden olumlu cevap alamazsak Dos Santos"u transfer edebiliriz” dediği öğrenildi. Üstünel, Santos için 4 milyon euro isteyen Tottenham"ı 3 milyona ikna etmeye çalışıyor.

Üstünel"in yeni adayı McCarthy

Neill"i gönderip İngiltere"de kalan Aslan"ın 2. başkanı, Blackburn"ün 32"lik golcüsü için temasları sıklaştırdı

Galatasaray, golcü transferinde sona yaklaşıyor. Neill?transferinden sonra İngiltere"de kalan 2. Başkan Haldun Üstünel ve yönetici Murat Yalçındağ"ın birkaç golcü ile görüştüğü ve son olarak Blackburn"un 32 yaşındaki golcüsü Benni McCarthy ile temasa geçtiği öğrenildi. Güney Afrikalı yıldız 4 yıldır İngiliz ekibinde.

BREZİLYALI JO LİSTEYE ALINDI

McCarthy"nin sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması?transferin gerçekleşme şansını artırıyor. Güney Afrikalı starın, Aslan"da top oynamaya yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Üstünel"in ayrıca Aston Villa"lı John Carew ve Everton"da kiralık oynayan Manchester City"li Jo Alves"le ilgilendiği belirtildi.

Ruud"un rotası Tottenham

Galatasaray"dan teklif aldığını açıklayan Ruud Van Nistelrooy, Sarı-Kırmızılılar"ı değil, Tottenham"ı tercih etti. Real Madrid"ın Hollandalı golcüsünün İngiliz ekibiyle 2.5 yıl için 8.4 milyon euro"ya el sıkıştığı bildirildi./milliyet