Kocaman'la köprüleri atan Andre Santos'un menajerleri, Real Madrid'in teklifini iletecek. Fenerbahçe İspanyollar'la masaya oturmaya sıcak.

Andre Santos için Real Madrid'in transfer girişimi sürüyor. İspanyol devi, Brezilyalı futbolcunun menajerlerine kendisiyle ilgilendiklerini resmen iletti. Santos'un takımdan ayrılma isteğini de bilen Real Madrid yönetimi, "Eğer Fenerbahçe ile yollar ayrılırsa, ilk bizimle görüşün" teklifini yıldız futbolcu ve menajerlerine bildirdi. Bugün İstanbul'a gelecek Santos'un bonservisinin bulunduğu Fenerbahçe'ye, Real Madrid'den gelen teklif, yine Santos'un menajeri tarafından birkaç gün içerisinde açıklanacak. Böylece de top Fenerbahçe'ye geçmiş olacak.

KOCAMAN 'SATIN' DEDİ

Öte yandan dün başkan Aziz Yıldırım ile buluşan Aykut Kocaman, "Santos'un açıklamaları kabul edilebilir değil. Santos satılsın" dedi. Yıldırım, "Bu dönemde satmamız zor olur"yanıtını verirken, R.Madrid'den ciddi bir teklif gelirse Kocaman'ın önerisi hayata geçirilecek. Aksi takdirde Santos'a ağır para cezası verilecek.

Sabah