F.Bahçe, Forlan için Andre Santos"u feda edebilir..Ve bu olsa da olmasa da zamanında Daum"un izlettiği R.Madridli"yle ilk temaslar kuruluyor..

F.BAHÇE Sportif Direktörü Aykut Kocaman, o kadar uzun süredir futbolcu takip ediyor ki, neredeyse her bölgeye anında alternatij üretebiliyor. Yeni sezonda dümene geçmesi beklenen Aykut hocanın Daum"un isteğiyle izlediği Royston Ricky Drenthe için yeniden girişimlere başladı.


11 MAÇ OYNADI

REAL Madrid"de oynayan 23 yaşındaki sol kanat için İspanya"yla kontak kuran Aykut Kocaman ve İsmail Kartal, Hollandalı"yı öncelikli olarak kiralamak istiyorlar. Geçen sezon Madrid"de sadece 11 maça çıkabilen Drenthe"nin alım fiyatı ise ortalama 5 milyon Euro.. 2 sezon önce Feyenoord"dan 14 milyon Euro"ya alınan Drethe"yi kadroda düşünmeyen Real"in bu transferde sorun çıkarması beklenmiyor.

TABİİ işin bir de diğer tarafı var.. Atletico Madrid, Forlan için takasta Santos"u istiyor.. Yönetim Brezilyalı"dan çok mutlu ama Forlan"a bu kadar yaklaşmışken, İspanyol kulübünün yetkilileri geri adım atmazsa Andre Santos"tan vazgeçilebilir..

Vatan