Söke"nin birçok noktası şantiye şehre dönerken; yol onarım ve yapım çalışmalarının yanı sıra park ve bahçe işleri birimi de aralıksız olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Yaz sezonunu planlama dahilinde en verimli şekilde değerlendirmek isteyen Söke Belediyesi ekipleri; 2008 yılı planlamasında büyük yol kat etti.
Göreve gelir gelmez ilk olarak şantiyesini güçlendiren Necdet Özekmekçi Başkanlığı"ndaki Söke Belediyesi yönetimi 2004 yılından bu yana belediyenin kendi üretimi sayesinde iş potansiyelini de hızını da katladı. Parke taşı, bordür ve büzünü şantiyesinde kendisi yapan Söke Belediyesi bugüne kadar 175 bin metrekare parke taşı, 50 bin metrekare kaldırım taşı döşedi. 4 yılda 28 bin 200 metre büz döşeyen Söke Belediyesi"nin stokunda 7 bin metre büz bulunuyor. Söke Belediyesi şantiyesinde toplam 35 bin 200 metre büz üretimi yapıldı. 2004 yılında asfalt üretim şantiyesini de genişleten ve faaliyete geçiren Söke Belediyesi; asfalt üretimini de yolların asfaltlanmasını da kendi imkanları ile yapıyor. Necdet Özekmekçi Başkanlığı"ndaki Söke Belediyesi bugüne kadar 450 bin metrekare asfalt döktü.
Seçim beyannamesinde “Asfalt ve parke taşımızı kendimiz üreteceğiz” diyerek söz veren Söke belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; “Göreve geldiğimiz ilk günlerde şantiyemiz ve tesislerin eksikliklerini giderdik. Şantiyemizi daha verimli hale getirdik. Gerek parke taşı, gerekse asfalt şantiyelerimizin tam kapasite ile hizmete girmesiyle ihale sürecindeki zaman kaybı önlendi, maliyetler yarı yarıya düşürüldü. Bugün işlerin ne kadar hızlı ilerlediği ortada” dedi.
Söke"nin her noktasındaki tüm vatandaşlara adil hizmetin gittiğini belirten Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; “alt ve üst yapı çalışmalarında ilk kez hizmet ile tanışan yerleşim noktaları oldu. Hala hizmet eksikliği olan yerlerin olduğunu biliyoruz. Planlama dahilinde her vatandaşımıza hizmet mutlaka götürülecek. Kentin yaşanabilir, çağdaş bir kent olabilmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.