Daha önce, “Şampiyonluk için 4 takım çekişiyor ve her birinin şansı yüzde 25” diyen başkan Demirören, Galatasaray ve Trabzonspor'un matematiksel olarak şansının sürmesine rağmen şampiyonluk havasından uzaklaştığını belirterek, “Şimdi Sivas ile biz kaldık. Tecrübemiz bizi bir adım öne çıkarıyor” dedi. Demirören, F.Bahçe derbisi öncesi de kesenin ağzını açtı.


Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, geçen hafta yaptığı, “Şampiyonlukta 4 takım çekişiyor ve her takımın şansı yüzde 25” açıklamasından sonra yakın çevresine G.Saray ve Trabzonspor'un büyük ihtimalle yarış dışında kaldığını ve şampiyonluk şanslarının yüzde 50'ye çıktığını söylediği öğrenildi. Demirören'in G.Saray ve Trabzon'un matematiksel olarak şansı bulunsa da şampiyonluk havasından uzaklaştığını belirterek, “Şimdi Sivas ile biz kaldık. Böylelikle şampiyonluk şansımız yüzde 50'ye çıktı. Anadolu kulüplerinin Sivasspor'a semtapi ile bakmasını normal buluyorum. Ancak Beşiktaş'ın tecrübesiyle Sivasspor'dan daha önde olduğunu düşünüyorum. Teknik heyet ve futbolculara güveniyorum. Camia olarak el ele verdik. Artık Beşiktaş'ta kötü günler geride kaldı. Tek vücut halinde şampiyonluğa yürüyoruz. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum” dediği öğrenildi.
Galibiyet primi 30 bin TL

Siyah-beyazlı yönetim, F.Bahçe derbisi öncesi kesenin ağzını açtı. Başkan Demirören'in daha önce 15 bin TL olarak düşündüğü derbi galibiyet primini 30 bin TL'ye yükselterek, “Fenerbahçe'yi önce ligde, sonra kupada yenin, süper prim vereceğim” dediği öğrenildi. Demirören'in derbi primlerin yükseltilmesi konusunda teknik direktör Mustafa Denizli'den de olumlu rapor aldığı ve bu kararı futbolculara dün yapılan antrenman öncesinde ilettiği de öğrenildi. Denizli'nin primi oyuncularına açıkladıktan sonra, “Yönetim ve camia şampiyonluğa ne kadar inandığını her anlamda bize gösteriyor. Bizde sahaya çıkıp alacağımız sonuçlarla onları mutlu edelim” dediği bildirildi.