En kritik maçlarda sakat sakat mücadele eden Arda'nın durumu, Atletico Madrid maçı öncesi yine kritik. Ancak kulüp doktorları bile Kaptan'ı durduramıyor!

Son haftalarda dizinde şiddetli ağrılar hisseden Arda Turan, Beşiktaş derbisine de sakat sakat çıkmış, ama müthiş bir mücadele örneği gösterip takımının tek golünü atan isim olmuştu. Ağrıları artık dayanılmayacak hale gelince attığı golden birkaç dakika sonra yerini Giovani Dos Santos"a bırakan Kaptan"ın dün MR"ı çekildi. Daha sonra kulüp doktorları tarafından kontrol edilen 23 yaşındaki oyuncunun durumunun riskli oluduğu tespit edildi. Tetkikler sırasında doktorlara, “Atletico Madrid maçında oynayabilecek miyim?” diye soran Arda"nın aldığı cevap ise hayli ilginçti. En kritik maçlarda tüm uyarılara rağmen sakat sakat mücadele eden Kaptan"ın huyunu bilen doktorlar, “Sanki oynama desek oynamayacak mısın?” karşılığını vererek olaya noktayı koydular.

İlk 11"de görev alacak
Bu gelişmeler doğrultusunda, risk altında olmasına rağmen Arda"nın Atletico Madrid deplasmanında da ilk 11"de görev alacağı ve bu karşılaşmanın ardından rotasyon sistemiyle dinlendirileceği öğrenildi.