Milli oyuncu; kuvvet, dayanıklılık, çabukluk ve kondisyon testlerinde ilk sırada yer aldı.

G.Saray'ın başarılı futbolcusu Servet Çetin'i ne sakatlıklar ne de yoğun maç trafiği durdurabildi. Sezona sakat girmesine, üst üste sakatlıklar geçirmesine rağmen Servet, takımın en güçlü ve kuvetli futbolcusu oldu. İlk yarıda tüm resmi maçlarda oynayan milli futbolcu, ikinci yarı başında yapılan kuvvet, dayanıklılık, çabukluk, kondisyon ve adale yapısı kategorilerindeki testlerde takım arkadaşı Mehmet Topal ile birlikte ilk sırada yer aldı.

SAKATLIKLAR ONA VIZ GELDİ

EURO 2008'den sakat dönmesine rağmen sezona takımdaki yerini alarak başlayan Servet, lig boyunca da birçok darbe aldı. Ankaraspor maçında De Nigris'in ağlara gitmekte olan topunu çizgiden çıkaran Servet, sağ bacağındaki bağları ciddi şekilde esnetti. F.Bahçe derbisinde Edu'un dirseğinin yüzüne gelmesiyle elmacık kemiği kırılan milli oyuncu, buna rağmen kalan 9 maçta maskeyle oynayarak takımını yanlız bırakmamıştı.


Sabri rekabete hazır

G.Saraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi. Güngören Belediyesi Gençlik Meclisi'nin, Kale Center'da başlattığı “Sevgi Kütüphaneleri Kampanyası”na katılan genç yıldız, “Her türlü rekabete hazırım. Rekabet kaliteyi artırır, sonunda da G.Saray kazanır” dedi.