Olimpiyat Elçisi Mustafa Sandal’ın Facebook konseri, Belçika’dan ABD’ye Hollanda’dan Avustralya’ya çok sayıda hayranını ekran başına topladı.

Mustafa Sandal’ın, P&G Türkiye Facebook sayfasında verdiği canlı konseri binlerce kişi izledi

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları global sponsoru Procter&Gamble (P&G), Teşekkürler Anne kampanyası kapsamında Türkiye’deki Facebook sayfasında Mustafa Sandal’ın yeni şarkılarını seslendirdiği mini akustik konser düzenledi. Mustafa Sandal’ın P&G Türkiye Facebook sayfasından yayınlanan konserini Belçika’dan ABD’ye, Hollanda’dan Avustralya’ya binlerce kişi canlı olarak izledi.

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları global sponsoru P&G, Teşekkürler Anne kampanyası kapsamında Türkiye’deki Facebook sayfasında Mustafa Sandal’ın son albümünden şarkıları seslendirdiği mini akustik konseri canlı olarak yayınladı. 13 Ağustos 2012’de saat 22:00’de başlayan konseri, Türkiye’nin yanı sıra Belçika, Almanya, Bulgaristan, ABD, Azerbaycan, Hollanda ve Avustralya’dan binlerce Mustafa Sandal hayranı, P&G Türkiye’nin http://www.facebook.com/pgturkiye adresindeki Facebook sayfasından canlı olarak izledi.

Mustafa Sandal, eski ve yeni şarkılarını Facebook’ta canlı söyledi

Çocukları spor ve Olimpiyat Oyunları ruhu ile buluşturmak için kurulan Rüya Takım’a katılarak P&G Türkiye’nin “Teşekkürler Anne” projesine destek veren Olimpiyat Elçisi Mustafa Sandal, eski ve yeni şarkılarını seslendirdiği konserde gençlerin daha fazla spor yapması gerektiğine değindi ve şöyle devam etti: “Sporla iç içe bir insan olarak P&G’nin “Teşekkürler Anne” projesine destek vermek benim için gurur verici. Bu proje bize tekrar gösterdi ki, her muhteşem sporcunun arkasında daha muhteşem bir anne vardır. Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nda gururla yarışan tüm sporcularımızı tebrik ediyor ve annelerine böylesine başarılı çocuklar yetiştirdikleri için teşekkür ediyoruz.”

P&G Türkiye Facebook sayfasında Olimpiyat Oyunları ile ilgili sorulara doğru yanıt verenler arasında yapılan çekilişle belirlenen 10 şanslı kişi ise konseri stüdyoda izleme şansı yakaladı. Mustafa Sandal ile önce özel bir akşam yemeğine katılan 10 kişi, ardından konser alanına geçerek sanatçının şarkılarını canlı olarak dinledi. P&G Türkiye çalışanlarının da katıldığı akustik konserde sanatçı, hayranları ile sohbet edip özel fotoğraflar çektirdi. Konseri kaçıranlar http://www.facebook.com/pgturkiye adresinden Mustafa Sandal’ın en son şarkılarını seslendirdiği özel konseri izleyebilirler.