Daha önce Doğu Gazi Bulvarı üzerinde bulunan Vardar İşhanı 4. katta hizmet veren Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Valilik giriş katında bulunan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Hasanefendi Mahallesi’nde bulunan eski Tekel binasının batı cephesine taşındı.
İki müdürlüğün yeni hizmet binaları verilen kokteyl ile hizmete girerken, açılış törenine Aydın Valisi Kerem Al, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın Milletvekilleri Semiha Öyüş ile Ali Gültekin Kılınç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel, sivil toplum örgüt temsilcileri ve davetliler katıldı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yücel Yavuz, Aydın Valiliği tarafından yapılan tahsis gereği yeni hizmet binasının zemin, 1. ve 2. katlarında Nüfus Müdürlüğü, 3. ve 4. katlarında ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün hizmet vereceğini ifade ederek, “Nüfus Müdürlüğümüz Valilik hizmet binasında faaliyette bulunmakta iken, mülkiyeti Tütün, Tütün Mamulleri Tuz ve Alkol İşletmeleri Anonim Şirketi’nde olan ve Maliye Hazinesi adına bedelsiz devri yapılan binanın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile, Nüfus Müdürlüğümüze tahsisinin yapılmasıyla birlikte, yeni hizmet binasında faaliyet göstermeye başlanmış bulunulmaktadır. Valiliğimizce yapılan tahsis gereği yeni hizmet binamızın zemin, 1. ve 2. katlarında Nüfus Müdürlüğü, 3. ve 4. katlarında Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü bulunmaktadır” dedi.
Konuşmaların ardından açılışı kurdelesini Aydın Valisi Kerem Al, AK Parti Aydın Milletvekilleri Semiha Öyüş ile Ali Gültekin Kılınç ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu birlikte keserek binayı gezdiler.
20111229ay501755_01.jpg