Henüz piyasaya çıkmadan ekran sorunları ile gündeme gelen katlanabilir telefon Galaxy Fold ile ilgili olarak Samsung'tan kötü haber geldi.

Galaxy Fold için ön sipariş yapanlara önemli duyuru!

Galaxy Fold için ön sipariş verenlere gönderilen ve "Sabrınız için teşekkür ederiz" ifadesiyle başlayan e-postayla Samsung, "31 Mayıs'a kadar gönderemezsek, siparişiniz iptal edilecek" uyarısı yaptı.

Samsung Galaxy Fold'u ilk test edenlerden gelen cihazın özellikle katlanabilir ekranıyla ilgili karşılaşılan olumsuz geri bildirimlerin ardından Güney Koreli şirket, "Geri bildirimleri tam değerlendirmek ve daha fazla deneme yapmak üzere Galaxy Fold'un piyasaya sürümünü ertelemeye karar verdik.

Önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkış tarihini duyurmayı planlıyoruz" açıklaması yapmıştı. Geçen ayın sonunda gelen bu açıklamanın ardından Samsung, Galaxy Fold sipariş edenlerle ilk defa doğrudan iletişime geçti.

Tüketicilere gönderilen e-postada, ön sipariş yapan tüketicilerin eğer Samsung ile aksi yönde temasa geçmezse ya da Galaxy Fold 31 Mayıs tarihine kadar gönderilmezse, sözkonusu siparişin otomatik olarak iptal edileceği ve bu tüketicilere ödedikleri paranın iade edileceği belirtildi.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlere aktarmayı unutmayın.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU