Teknoloji devi Samsung, bugün ABD'nin San Franciso şehrinde gerçekleştireceği etkinlik ile beraber S10 ailesini bizlerin beğenisine sunacak. Peki S ailesinin yeni üyeleri dışında sunulacak olan katlanabilir telefon Galaxy Fold bizlere neler vaad ediyor?

Samsung Galaxy Fold hakkında bilinen her şey!

Gelin hep beraber katlanabilir telefonun bugüne kadar ortaya çıkan özelliklerine göz atalım. 2019'a damgasını vuracak olan bir teknoloji olan katlanabilir telefonlar cephesinde her geçen gün yeni bir haber geliyor. Bu haberler içerisinde en dikkat çekeni de Samsung'un bugün bizlere sunacağı Galaxy Fold.

Yeni telefonda toplamda iki adet pil bizlerin beğenisine sunuluyor. 6000 mAh pil gücüne ulaşacak olan telefonun uzun süreli bir kullanım sunacağı da bir gerçek. Öte yandan telefonun 2019 yılı içerisinde sadece 1 milyon adet üretileceği, daha fazla talep gelse bile bu rakamın artırılmayacağı da bilinen gerçekler arasında yer alıyor.

Diğer S10 modelleri ile beraber gelen Galaxy Fold, 5G desteğine de sahip olacak.

Galaxy Fold ekran boyutu ile şaşırtıyor!

5G ağı, şu an dünya genelinde kullanılabilir değil. Bu nedenle Samsung, 5G destekli katlanabilir telefonu daha kısıtlı pazarlarda satışa sunacak. Buna ek olarak Galaxy Fold, dört farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak. Bu renkler mavi, yeşil, gümüş ve siyah olarak belirlenmiş durumda.

Infinity Flex teknolojisi ile harmanlanan 7.3 ve 4.6 inç olmak üzere toplamda iki ekran boyutu ile karşımıza çıkan cihaz, gücünü Snapdragon 855 işlemciden alacak ve ana kamerası da bizlere 12 MP kalitesinde bir çözünürlük sunacak. Şirketler, donanım tasarımının sınırlarını zorlamak için yarışırken 2019 akıllı telefonlar için çok heyecan verici bir yıl olacak.

Samsung Galaxy Fold fiyatı ne kadar?

Yalnızca katlanabilir telefon görmeyeceğiz ancak sayılarında belirgin bir artış olacak. Samsung Galaxy Fold ise bu trendin başlatılmasında büyük bir rol oynayacak gibi duruyor. Peki Samsung'un katlanabilir telefonu Fold'un fiyatı ne kadar olacak? Fold'un fiyatının 1600 ile 1800 dolar arasında olması bekleniyor.

Genel olarak cihazın teknik detaylarını bir araya toparlayacak olursak;

  • Batarya: 6000 mAh
  • Destek: 5G
  • İşlemci: Snapdragon 855
  • Sistem: Android 9 Pie
  • Ekran: 7.3 ve 4.6 inç
  • Kamera: 12 MP

Peki ya siz Galaxy Fold hakkında ne düşünüyorsunuz? Cihazdan beklentileriniz neler? Yorumlar kısmından bizlere düşüncelerinizi aktarmayı unutmayın.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU