Fenerbahçe, yabancı futbolcu konusundaki beklenen bombalarını patlatarak Brezilya"nın Corinthians takımında forma giyen iki yıldız oyuncuyu renklerine bağladı.
Beş gündür Brezilya"da bulunan Sportif Direktör Aykut Kocaman, ön libero Cristian Oliveira ve sol kanat oyuncusu Andre Dos Santos ile sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.
Sarı-lacivertliler boşta olan yabancı kontenjanını bu iki futbolcu ile doldurarak transferde soluk aldı.
İkisi de 26 yaşında olan Brezilyalı oyuncularla resmi sözleşme imzalayan Fenerbahçe bomba transferlerini Fenerbahçe TV ve resmi internet sitesinden de dün gece ilan etti.
Almanya kampından, Brezilya"ya giderek transfer görüşmelerini yapan Sportif Direktör Aykut Kocaman"a daha sonra Asbaşkan Cihan Kamer de katıldı. Hafta sonu tatili nedeniyle bekleyişe geçen sarı-lacivertliler dün görüşmeleri sonlandırıp Almanya"da kampında bulunan Teknik Direktör Daum"a müjdeyi verdi.
İki yıldız oyuncuyu önümüzdeki günlerde İstanbul"a getirecek olan Fenerbahçe imza şov düzenleyecek.

Şampiyonluk yaşadı
Corinthians takımından alınan sol kanat oyuncusu Andre Dos Santos 2009 Konfederasyon Kupası"nda şampiyon olan Brezilya Milli Takımı"nda forma giydi. Aynı kulüpten transfer edilen Cristian Oliveira"nın da bir çok talibi olduğu, ancak Fenerbahçe"nin kararlı davranıp transferi bitirdiği bildirildi.