Didim Devlet Hastanesinde 2006 yılından bu yana Kulak Burun Boğaz hastalıkları uzmanı olarak görev yapan ve Mersin Toros Devlet Hastanesi"ne Devlet Hastanesi"ne tayini çıkan Dr. Süleyman Salcan"a Hastane idaresi ve personeli bir veda töreni düzenledi. Didim Devlet Hastanesi Eğitim Salonundaki törene Başhekim Dr. Fesih Doğan Yıldız, Hastane Müdürü Cengiz Bayar, Dr. Süleyman Salcan ve hastane personeli katıldı.
Veda töreninde ilk sözü alan Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Fesih Doğan Yıldız “Dr. Süleyman Bey"e yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Kendisi iyi çalışmalarla adından söz ettiren bir kişiydi. Umarım gittiği yerde de başarılı çalışmalar yapar” dedi. Hastane Müdürü Cengiz Bayar ise “Süleyman Bey yaklaşık 2,5 yıldan bu yana hastanemizde hizmet vermekte. Bu zaman zarfında çok ciddi ve iyi çalışmalar sergiledi. Süleyman hocanın yerini doldurmak zor olacak. Yeni görev yerinde de başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum” dedi.
Dr. Süleyman Salcan ise düzenlenen törende duygulandığı görülürken “Doktor olarak 2,5 yıl burada görev yaptım. Göreve başladığım haftanın 3.gününden bu yana bir trend yakaladık ve 2,5 yıl boyunca bunu sürdürdük. Tabii bunda diğer sağlık personelinde emeği çok büyük.Ben Didim"e geldiğimde burada kalmayı çok istedim ve ayrılmayı hiç aklımdan geçirmedim. Bazı ailevi sorunlardan dolayı ayrılmak zorunda kaldı. İstemeyerek de olsa Didim den ayrılıyorum. Bu zaman zarfında bana destek veren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Törenin sonunda Başhekim Yıldız Doktor Salcan"a plaket verirken Hastane Müdürü Bayar ise Salcan"a küçük altın hediye etti. Doktor Salcan daha sonra hastane personeli ile tek tek vedalaştı 14 yıllık doktor olan K.B.B. Uzmanı Salcan"ın Mersin Toros Devlet Hastanesine gitti.