Kral Hakan Şükür, 1995"teki Torino transferini değerlendirdi; “Adnan Polat yüzünden gitmek zorunda kalmıştım. Manyakça, salakça bir transfer oldu. Artık hedeflerim içinde bakanlık ve federasyon başkanlığı var.”

G.SARAY"IN efsane ismi Hakan Şükür, hedefinin spordan sorumlu devlet bakanlığı olduğunu söyledi.. TRT"nin aylık Radyo Televizyon Dergisi"ne konuşan eski golcü, Adnan Polat"a göndermeler yaptı:

“BEN Torino"ya zaten isteyerek gitmedim. Sayın Adnan Polat"ın o kulübün başkanıyla yapmış olduğu çok özel bir kontrat yüzünden, kimse ezilmesin diye yapılmış manyakça, salakça bir transfer oldu. İtalya"ya giderken basın toplantısında sordular: Orada dinin sorun olmayacak mı? “Elimden gelse, bir gücüm olsa herkesin benim dinimi yaşamasını isterim!” dedim. Tabii ertesi günkü o gazetenin manşeti “Bütün İtalya"yı Müslüman yapmaya gidiyor.” Sonra ilk maçımda kocaman Türkçe bir pankart “Dinini kendine sakla futbolunu bizim için oyna.” Yani iş futboldan çıktı...

"F.BAHÇE"Yİ ÇALIŞTIRIRIM"

ARTIK bunlar geçti. Planlarım var. Sporun içinden geldiğim için spor bakanlığı yapmak isterim, federasyon başkanlığı da olabilir.

GEÇTİĞİMİZ senelerde G.Saraylı futbolcular federasyona gidip serbest kalma hakkına sahipken, kaptan olarak bunu engelledim. Ribery gibi ayrılsak vatan haini olurduk.”

ÖTE yandan Bugün gazetesine röportaj veren Kral, “F.Bahçe ve Beşiktaş"ta hocalık yaparım” diyerek kariyeri boyunca "hayır" dediği sarı-lacivertlilere yeşil ışık yakmış oldu...