Alınan bilgiye göre, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) öğrencisi genç kız, üniversitenin Fen-Edebiyat Fakültesi 1. sınıf öğrencisi erkek arkadaşı İ.E"yle (23) aynı bölümde eğitim gören arkadaşı N.G"yi (23) telefonla arayarak, şaka yapmak amacıyla İ.E"nin kendisini silahla yaraladığını söyledi.

Arkadaşının yaralandığı öğrenen N.G, 112 Acil Çağrı Merkezi"ni arayarak İ.E"nin Balıklı Mahallesi"ndeki evinde kendisini silahla yaraladığı ihbarında bulundu.

112 Acil Çağrı Merkezi, ihbar doğrultusunda Balıklı Mahallesi"ndeki söz konusu eve bir ekip sevk etti. Daha sonra bölgeye polis ekipleri de gönderildi.İ.E"yle görüşen ekiplerin yaptığı araştırmada, genç kızın şaka amacıyla N.G"yi aradığı, onun da 112 Acil Çağrı Merkezi"ne ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

112 Acil Servis ekiplerinin tutanak düzenlemesinin ardından İ.E, kız arkadaşı ve N.G, Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezine götürüldü.Üniversiteli gençlerin İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik"ten özür diledikten sonra polis merkezinden ayrıldığı öğrenildi./milliyet