Söke Şairler ve Yazarlar Derneği genel kurulunda Divan Başkanlığı'nı Ali Sarayköylü yaparken, divan kurulunda Recep Dirilen ve Ergün Doğan görev aldı. Yönetim kurulu çalışma programı ve mali hesapları genel kurula okunmasından sonra, oy birliği ile ibra edildi.
Genel kurulda tek liste olarak seçimlere gidildi. Yapılan seçimlerde yönetim kurulu; Tülay Sarayköylü, Hıfzı Altümsek, Abdülkadir Güler, Ali Kılıç, Aşır Tunca, Metin Akdeniz ve Hamdi Akgül. Denetim Kurulu; Mustafa Özekmekçi, İdris Akça ve Hüseyin Karakaş. Haysiyet Divanı Kurulu ise Halil Özşarlak, Belkıs Ersoy Ancın ve Oyhan Hasan Bıldırki'den oluştu.
Dernek Başkanı Tülay Sarayköylü yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik içinde bir seçim yapıldığını belirterek, genel kurula katılan şair ve yazar üyelere teşekkür etti. Sarayköylü, Söke Şairler ve Yazarlar Derneği yönetim kurulu olarak 3,5 yılda güzel bir çalışma içinde bulunduklarını, üyelerin güven tazelemesi ile önümüzdeki dönemde de yine birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.