Nazilli"de sahte üsteğmen üniforması ile dolandırıcılık yapan T.A. (27) son işinde yakayı ele verdi. Kendisini askeri personel diyerek araba kiralama yerlerinden kiraladığı lüks araçları piyasanın altında fiyatlarla satarak haksız kazanç elde ettiği belirlendi. Birçok dolandırıcılık suçundan da arandığı ve hapis cezasının bulunduğu zanlı Nazilli"de lüks bir araç kiralamak üzereyken yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; zanlının üzerinde yapılan aramada 2 adet çalıntı kredi kartı, cep telefonu, bir adet 35 VP 141 plakalı özel otoya ait ruhsat, bir takım üsteğmen üniforması, gömlek, ayakkabı, şapka ele geçirildiği belirtildi. Zanlının yapılan kimlik sorgusunda ise daha önce Amasya ili Merzifon ilçesinden 3 yıl hapis cezası, 6 bin YTL yerine 600 gün hapis cezasının olduğu ve 5 ayrı suçtan gıyabi tevkif müzekkeresinden aranmakta olduğu öğrenildi.
Nazilli"de Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Ahmet K."nın oto kiralama işyerinden lüks bir araç kiralamak istediği, işyeri sahibinin zanlının durumundan şüphelenerek polise ihbar etmesinin ardından zanlı yakalandı. Zanlı yakalanmasının ardından ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Nazilli E Tipi kapalı Ceza ve tevkif evine sevk edildi.