İş adamının parasını almak için bir banka şubesine giderken yakalanan sahte polisler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Edinilen bilgiye göre önceki gün Marmaris Merkez"de yaşayan 65 yaşındaki işadamı M.N.E."nin apartmanına giden M.M. (25), E.Ç. (27) ve Ç.A. (22) isimli üç kişi kendilerini polis olarak tanıtıp, işadamı M.N.A."yı bir suçtan dolayı ifadesi vermesi için karakola davet ettiler. Kişilere inanan işadamı M.N.A . kendi aracı ile birlikte polis zannettiği kişilerle evden ayrıldı. Bu arda aracı da kendilerini polis süsü veren kişiler kullandı. Marmaris"ten çıkan araçtan şüphelenen işadamı, şahıslara "Hani karakola gidiyorduk" diye sorunca şahıslar, “Senin araç ile İzmir"de suç işlenmiş. Bankalardaki hesabında para varsa sen bize çek yaz. Biz seni kurtarırız” diyerek şahsı çek yazdırdılar.

“OLAYDAN ŞÜPHELENEN EŞİ POLİSE MÜRACAAT ETTİ”

Bu arda olayda şüphelenen işadamının eşi polisi arayarak olayı ihbar etti. Marmaris"te polislerin böyle bir kişiyi gözaltına almadığını tepsi den polisler hemen çevre ilerle durumu bildirdi. Bu arada Aydın polisi aracın Aydın il sınırları içerisinde görüldüğünü tespit edince operasyon başlattı. Yapılan operasyonda kendisine polis süsü vermiş üç kişi işadamının kestiği çeki bir bankadan tahsil etmek için giderlerken yakalandı.
İfadeler alındıktan adliyeye sevk edilen her üç zanlı da tutuklandı. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.