Kenan Doğulu, yeni albümünü, aşkla ilgili özel sırlarını ve müziğe bakışını Madame Figaro "nun Haziran sayısına anlattı:

- “Patron” adlı albümümle kriz döneminde insanları motive etmek istedim. Patronların çalışanlarıyla, çalışanların patronlarıyla aralarındaki mesafenin azalması gerektiğini düşünüyorum. Bu güne kadar hep bir şeyler denedim, hep trend olmaya, kıyafetlerimle insanları başka bir yere götürmeye çalıştım.

- 30 senedir sahnedeyim. Kendimi en iyi hissettiğim yer orası. Bütün bu şarkıların, albümlerin yapılma nedeni de sahneye çıkabilmek, insanların bana ne kadar eşlik ediyor olabildiğini gözlemleyebilmek. Daha büyük bir keyif yok. Seksten bile daha çok seviyorum sahnede olmayı.

- Aşkla ilgili paranoyak olduğum bir konu var: Karşımdaki insan benden, ben olduğum için mi hoşlanıyor yoksa ünlü olduğum için mi çevremde olmak istiyor? O yüzden güven içersinde olacağımı hissettiğim bir aşk yakaladığımda tamamen tutunup, sarılıyorum.

- Son 5-6 yıldır ilişkilerimi kendime saklamayı da başarmaya başladım. Bazı şeyler belki eksik kalıyor olabilir ama en azından huzurum kaçmıyor, ne zaman kavga ettiğimi, sevgilime ne hediye aldığımı, ne zaman sinemaya gittiğimi herkesin bilememesini ve ilişkimin bozulmamasını sağlıyor.

Doğulu ile yapılan çarpıcı röportajın devamını Madame Figaro dergisinden okuyabilirsiniz