ÇANAKKALE'de konser veren şarkıcı Mustafa Sandal, bir yandan şarkılarını söylerken, diğer yandan da baba olmanın sevincini, heyecanını hayranlarıyla paylaştı. Sandal'a konser boyunca `Musti baba' tezahüratü yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda bir konser veren popçunun hayranları meydana sığmayıp taşınca Demircioğlu Caddesi'nde trafik sıkıştı, araçlar güçlükle ilerleyebildi. Çanakkaleliler sahneye ilk çıkan Grup MP3'ün şarkılarıyla coştu.

Repertuarına aldığı 1990'lı yıllardaki şarkılarıyla hayranlarına geçmişe yolculuk yaptıran Mustafa Sandal, baba olarak da ilk konserini verdiğini söyleyince hayranları `Musti baba' tezaruhatları yaptı. Sandal, "Şu anda ben buradayım ama kafam evde. Oğlumun uyuyup uyumadığını, karnının doyup doymadığını düşünüyorum" diyerek baba olmanın heyecanını hayranlarıyla paylaştı.

Sandal, 1.5 saat boyunca sahnede kalıp hayranlarına unutulmaz bir konser yaşattı. Ünlü şarkıcının konseri sırasında vokalisti Gülşah ile samimi görüntüleri de dikkatlerden kaçmadı. Mustafa Sandal ve Emina Türkcan çiftinin 8 Ağustos 2008 günü bir oğulları olmuş ve adını da Yaman koymuşlardı.

Hürriyet