EFSANE başkan Florentino Perez"in yeniden göreve gelmesiyle oluşturulmaya başlanan "Los Galacticos 2"nin transferleri dünyada büyük ses getirmişti. Bu oluşumun son halkası Liverpool"dan İspanyol ekibine 30 milyon Euro"ya katılan Xabi Alonso olmuştu. Ronaldo, Kaka, Albiol, Benzema, Granero, Arbeloa ve Alonso"ya toplam 257 milyon Euro harcayarak rekor kıran Real Madrid, 574 milyon Euro"luk takım değeriyle de ulaşılması güç bir seviyeye erişti.

BU yıldızları "fahiş" fiyatlara alarak başta UEFA Başkanı Micheal Platini"nin tepkisi çeken Real Madrid, şimdi elindeki bazı yıldızları satma kararı aldı. Son yıllarda Barcelona"nın gölgesinde kalarak taraftarları üzen Başkent temsilcisi takımdaki Hollandalı hegemonyasını sonlandırma kararı aldı. Kulübün spor direktörü Jorge Valdano"nun, “Artık başka transfer olmayacak. Şimdi bazı oyuncularımızı satmamız gerekir” ifadeleri üzerine İspanyol temsilcisi 6"sı Hollandalı olmak üzere tam 7 futbolcu için alıcı beklemeye başladı.

6"SI HOLLANDALI

GÖNDERİLMEK istenen futbolcular da Avrupa"nın en az kalburüstü takımlarında forma giyecek kalitede isimler. Robben, Nistelrooy, Sneijder, Van der Vaart, Huntelaar, Drenthe ve M.Diarra"yı gözden çıkartan Real, bugünkü toplam bonservis bedeli 132 milyon Euro"yu bulan yıldızlarından iyi bir gelir bekliyor. İspanyol ekibi bu futbolculardan istediği rakamları kazanabilirse, transfer ettiği yıldızlardan bir kaçını bedavaya getirmiş olabilir..
Vatan