Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili aday adayı Serpil Şahbudak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Temayül yoklaması ve partisinin Ankara"daki mülakatından sonra hemen seçim bölgesine dönen Serpil Şahbudak köy köy belde belde dolaşarak hem Ak Parti"nin icraatlarını hem de seçilmesi halinde kendi yapacaklarını anlattı.
Temayül yoklamasının ardından parti teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerine devam eden AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Seril Şahbudak, Yamalak Belediye Başkanı Necati Soysal"ı makamında ziyaret etti. Serpil Şahbudak"ı eğitim hayatındaki başarıları ile yakından tanıdığını ve bugüne kadar yetiştirdiği öğrencilerle Nazilli ve çevresinin gelişmesine ciddi katkıları olduğunu belirten Belediye Başkanı Soysal, Şahbudak"ın bu başarılı çalışmalarını TBMM"de de sürdüreceğine inandığını söyledi. Başkan Soysal, ziyaretinden dolayı Serpil Şahbudak"a teşekkür edip başarı dileklerini sundu.
Halkın da yoğun ilgisi ile karşılaşan Serpil Şahbudak, vatandaşlarla hasbıhal edip, niçin milletvekili aday adayı olduğunu anlattı. Çiftçi bir aileden geldiğini hem çiftçiliği hem de eğitimi iyi bildiğini belirten Şahbudak, seçilmesi halinde Aydını TBMM"de en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.