Oyuncu Merve Sevi “Recep İvedik” filmlerinin başrol oyuncusu Şahan Gökbakar ile aşk yaşadığını itiraf etti: “Çok aşığım. Ayaklarım yere basmıyor, hala inişe geçemedim”

Merve Sevi, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Barış Akarsu ile birlikte oynadığı “Yalancı Yarim” isimli diziyle adını duyurmuştu.

Yaklaşık 7 ay önce oyuncu Doğa Rutkay"dan ayrılan “Recep İvedik” filmlerinin başrol oyuncusu Şahan Gökbakar, özel hayatındaki yalnızlığına son verdi. Gökbakar"ın yeni sevgilisi ise Merve Sevi. Yaklaşık 1 ay önce Paşhan Yılmazel ile ilişkisini bitirdiğini söyleyen 22 yaşındaki Sevi, Şahan Gökbakar ile yaşadığı aşkı VATAN"a anlattı:

“Şahan ile tanışmamız çok eskilere dayanıyor. 5 yıl önce aynı reklam filminde oynamıştık o zaman aramızda öyle bir çekim olmadı. 2 ay önce Kanyon"da karşılaştık ve telefonla görüşmeye başladık. Bir araya gelip sohbet ettik, ona filmi hakkında bir şeyler söyledim. Çünkü ben fanatik bir Recep İvedik hayranıyım. O karakteri çok seviyorum. Bunu Şahan"a da söyledim. İlişkimiz başlayalı 15 gün oldu ama sanki yıllardır birlikteyiz. Çok kibar, düzgün, beyefendi ve aile değerlerine önem veren bir erkek o. Bu ilişki karşılıklı duygularla ortaya çıktı ama beni ilişkiye ikna etmesi çok kolay olmadı. Bakışlarından çok etkilendim. Bana çok farklı baktığını gördüm. Çok sıcak ve tarif edemeyeceğim bir bakışını yakaladım ve "evet" dedim. Kendini çok benimmiş gibi hissettiriyor ve bu beni daha çok etkiliyor. Birlikte çok mutluyuz. Ona aşık olduğumu ve 10 bin fit yukarıda olduğumu söyleyebilirim. Ayaklarım yere basmıyor. Hala inişe geçemedim. 10 bin fitlerde uçuyorum. Milas havaalanına inmem gerekiyor ama inemiyorum.” Şahan Gökbakar ve Merve Sevi 5 yıl önce bir içecek markasının reklamında birlikte oynamıştı.