Kayserispor'un Fenerbahçe'yi yendiği maçta saha içerisinde yüksek tansiyon vardı. Hakem Demiray'ın yaşanan kavgalarda yer alan kimseyi atmaması ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Başrolde Ragıp vardı

KAYSERİSPOR ile Fenerbahçe arasında son dönemin tansiyonu en yüksek maçlarından biri yaşandı. Mücadelenin büyük bölümünde iki takım oyuncuları arasındaki gerilim had safhaya ulaştı. Karşılaşma boyunca tartışmaların başrolündeki futbolcu ev sahibi ekipten Ragıp'tı.
Tecrübeli orta saha oyuncusu, Sarı-Lacivertliler'le birçok kez saha içerisinde polemiğe girerken, maçın son anlarında da Aurelio ile kapıştı. Bir anda savaş meydanına dönen orta yuvarlakta iki takım oyuncuları arbadeyi önledi.

Carlos yumruk attı

RAGIP, maç sonrası Roberto Carlos'un kulağına yumruk attığını ve bu nedenle böyle bir tepki gösterdiğini söyledi. Mücadelenin ikinci yarısında Semih bir pozisyonda kaleci Ivankov'un kafasına vurunca iki takım oyuncuları birbirine girdi. Sarı-Kırmızılı ekibin savunmacısı Ali Turan da Deivid ile kapıştı. Ancak hakem Demiray, iki futbolcuyu da sadece uyarmakla yetindi. Maçın kontrolünü elinden kaçıran Demiray'ın bu kadar kavgaya rağmen bir kırmızı kart çıkarmaması da yadırgandı.