Real Madrid, Higuain'in son dakikada kaydettiği golle iki kez geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanmayı bildi.

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Pepe, neden olduğu penaltı, rakip oyunculara yaptığı hareketler ve gördüğü kırmızı kartla maça damgasını vurdu.

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 10. dakikasında Getafe, Rillo'nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı böyle bitecek derken 45. dakikada Gonzalo Higuain sahneye çıktı ve ilk yarının skorunu belirledi: 1-1. İkinci yarının son dakikalarına kadar başka gol olmazken 84'ten sonra tam 3 gol ve 1 kırmızı kart vardı.

84. dakikada konuk ekip Leites ile bir kez daha öne geçti: 2-1. Bu golden iki dakika sonra Guti serbest vuruştan harika bir gol atarak maça yeniden dengeyi getirdi: 2-2

87. dakikada ise olanlar oldu... Getafe atağında, Pepe rakibini yere düşürdü ve Getafeli oyuncuyu iki kez tekmeledi. Bu pozisyondan sonra Pepe, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Bu olaydan sonra kendi kontrol edemeyen Portekizli oyuncu, Albin'i de yumruklamaya çalıştı. Pepe'nin İspanya Futbol Federasyonu'ndan en az 5 maç ceza alması bekleniyor.

Maçın skorunu ise takımının ilk golünü de atan Higuain 90+3. dakikada belirledi: 3-2. 87. dakikada yaşanan gerilim ise mücadelenin son düdüğünden sonra da devam etti ve iki takım oyuncuları birbirlerine girdi.

Milliyet