Didim Belediyesi ve Didim Kent Konseyi"nin birlikte yürüttüğü “Yaşam Boyu Spor” çalışması bugün başladı. Didim Şehir Stadı"nda başlayan çalışmalara Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız"da katıldı.
Spor Eğitmeni Özgür Gönül gözetiminde başlayan çalışmalara vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu gözlendi. Eğitmen Gönül programla ilgili yaptığı açıklamada haftada 3 gün gerçekleştirilecek olan spor çalışmalarında kültür fizik , fitness, yürüyüş gibi kategorilerin bulunduğunu,zaman içinde katılımcıların kondisyonlarının artacağını belirtti.
Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ise yaptığı konuşmada geçen yılda böyle bir kampanya başlattıklarını, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirtti. Ayyıldız sözlerini şöyle sürdürdü; “Sağlıklı bir yaşamın olmazsa olmaz ilk kuralı spordur. Günümüzde teknolojiyle birlikte insanlar hareketsiz bir yaşam sürmektedirler. Bunun sonucunda da birtakım rahatsızlıklar yaşamaktadırlar. Bizde sizlerin daha sağlıklı bir yaşam sürmenizi desteklemek için "Yaşam Boyu Spor" kampanyası başlattık. Bu çalışma sonucunda hepinizin yaşam kalitesinin artacağını düşünüyorum. Hepinize yaşam boyu sağlıklı günler dilerim.”
Daha sonra Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız Didim Belediyesi"nin katılımcılara hediyesi olan t-shirt ve şapka dağıttı. Katılımcıların tempolu yürüyüşüyle başlayan çalışmalarda daha sonra Fitness aletleriyle çalışmalar yapıldı. Saha içerisinde kültür fizik çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaklaşık bir buçuk saat süren spor çalışması son buldu.