Sağlık kurumlarında yatarak tedavi olan hastaların, konforlu bir süreç geçirmesi için kumanda ve düğmeler ile kontrol edilebilen elektrikli hasta yatağı kullanılır. Farklı sağlık sorunlarına sahip hastaların, farklı özelliklere sahip yataklara ihtiyacı vardır. Örneğin; ayağından ya da bacağından operasyon geçiren bir kişinin, ayak kısmının yüksekte tutulması gerekir. Benzer şekilde yeni doğum yapmış annenin emzirme pozisyonu alması için sırt kısmının yükseltilmesi şarttır. Bu gibi durumlar için uygun özelliklere sahip birçok elektrikli hastane yatağı modelini, Meissa’da bir arada bulabilirsiniz.

Elektrikli Hasta Yatağında Bulunması Gereken Özellikler

Meissa tarafından size sunulan model alternatifleri, özellikleri yönüyle farklı ürünlerdir. Ürünlerde bulunan motor sayısı, 2 ve 4 arasında değişiklik gösterir. Bazı modeller ise liftlidir. Gelişmiş özelliklere sahip yüksek donanımlı yataklar ile hastalara sağlık sorununa uygun pozisyon aldırmak, son derece kolaydır. Meissa elektrikli hastane karyolası çeşitlerinin bazı özellikleri şunlardır:

· Ayakucu ve başucu yükseklik ayarı

· Hemşire kontrol mekanizması

· Hasta kontrolü için kumanda

· Kolayca açılıp kapanabilen korkuluklar

· Rahat hareket kabiliyeti sunan teker yapısı

· Farklı yüksekliklerde kullanım imkânı sunan serum askısı

Ürünlerde bulunan tüm bu özellikler, hastaların iyileşme sürecini olumlu şekilde destekleyerek yatak yarası ve hareketsizliğe bağlı yaşanabilecek sıkıntıları önler.

Elektrikli Hasta Yatağı Avantajları

Sağlam ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen elektrikli hasta yatağı fiyatları yönüyle de son derece avantajlı yapıdadır. Uygun fiyattan satışa sunulan farklı modellerden, sağlık kurumunuzun hasta kapasitesine göre istediğiniz sayıda satın alabilirsiniz. Uzun süreli AR-GE çalışmaları sonucu üretilen ve üretimi tamamlandıktan sonra kapsamlı testlerden geçirilen ürünlerde, uzun yıllar herhangi bir arıza söz konusu olmaz. Kalite standartlarına uygun koşullarda üretilen elektrikli hasta yatakları; okul revirlerinde, fizik tedavi merkezlerinde ve kliniklerde de kullanıma uygundur.

Hastaların olduğu kadar doktorların ve hemşirelerin de işini kolaylaştıran bu ürünler; rutin kontrollerin ve muayenelerin daha konforlu bir şekilde yapılmasını sağlar. Standart yataklarla kıyaslandığında iyileşme sürecine çok daha fazla olumlu katkısı olan elektrikli modelleri, gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Meissa, hastalarınızın hızlı bir şekilde iyileşmesi için en doğru seçimdir.