Toplantıya Sağlık Sen Aydın Şubesi Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık Sen Aydın Şubesi yönetim kurulu üyeleri, ilçe temsilcileri, işyeri temsilcileri, kadın kolları üyeleri de katıldı.
Şube Başkanı A. Baki Karaer"in divan başkanlığındaki açılış konuşmasında Sağlık Sen"in özel sektördeki sağlık çalışanlarının, genelde ülke sorunlarıyla birebir ilgilendiğini, sendikal vizyonu genişleterek çalışanların hakkını koruma mücadelesi verdiklerini söyledi.
12 Eylül Referandumuyla toplu sözleşme hakkı elde ettiklerini belirten Sağlık Sen Aydın Şube Başkanı Karaer; “Bundan böyle yapılacak olan toplu görüşmelerde imzalanan, mutabakat altına alınan kararlar hemen çalışma hayatımıza yansıyacak. Bu yüzden Türkiye"de ve Aydın"da yetkili ve etkili sendika olan Sağlık-Sen"in 15 Mayıs hedefleri daha da büyümekte, çalışanların sosyal ve maddi anlamda kazanımlarını artırmaktadır. Sendikamızın yoğun çabalarıyla torba yasaya ilave edilen 657 sayılı kanundaki değişiklikle çalışanlar adına yeni kazanımlar almıştır” dedi.
Şube Başkanı A. Baki Karaer İl Divan Toplantısı sonunda birlik ve beraberlik içinde hareket edilerek Sağlık-Sen Aydın Şubesini daha iyi yerlere getirmek için herkesten gayret ve çaba göstermelerini isteyerek toplantıyı tamamladı.