AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ

Türk Sağlık-Sen bir önceki Şube Başkanı Halil Karakaya’nın emekli olması nedeniyle görevi Ahmet Bozkurt’a devretti. Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları İsmail Türk, Kürşat Atmaca, Türkiye Kamu Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Naci Devli, Kamu-Sen’e bağlı diğer sendika başkanları ve sendikala üyelerinin katıldığı plaket töreninde ilk olarak konuşan çiçeği burnunda başkan Ahmet resim-283.jpgBozkurt, “2001 yılında 4688 sayılı sendikalar kanunun çıkması ile birlikte sendikamızın kuruculuğunu birlikte yaptığımız Halil Karakaya ile 11 yıl beraber çalıştık. Üyelerimize baskıların devam ettiği ve bazı idareciler tarafından mobbing uygulandığı ve göz hapsine alındıkları bu süreçte hep birlikte sizlerle birlikte dimdik durduk. Sendikal mücadelemizde taviz vermeden yolumuza devam ettik. Bundan sonra da yılmadan, usanmadan ilerlemeye devam edeceğiz. Bizler Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen olarak 1992 tarihinden beri önceliğimiz ülkemiz ilkesi ile hareket ederek azimli, kararlı, dik duruş gösteren, kendinden ödün vermeyen, kendi başka yerde gönlü başka yerde olmayan, kendini vicdanen kararları doğrultusunda huzurlu hisseden sizlerle birlikte büyümeye devam ediyoruz” dedi.

resim-285.jpgEski başkan Halil Karakaya arkadaşlarından haklarını helal etmelerini isteyerek, “Sizinle 11 yıl birlikte çalışıp daha sonrasında buraya çıkıp veda konuşması yapmak inanın bana çok zor. Sizlerden ayrılmanın benim için ailemden ayrılmanın farklı yok. Sizlerle beraber yıllardır sendikamızın bayrağını en üst noktalara taşımak için çalıştık ve Ahmet Bozkurt arkadaşımızın da görevini en iyi şekilde yerine getireceğimden hiç şüphem yok” diye konuştu ve Karakaya konuşmasının sonunda gözyaşlarına hakim olamadı.


resim-299.jpgTürk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk ise Aydın’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti ve şöyle konuştu: “Efeler diyarında olmaktan çok mutluyum. Aydın’da 11 yıldan bu yana sendikamızı en iyi şekilde temsil eden Halil Karakaya’ya çok teşekkür ediyorum. Yeni başkanımız Ahmet Bozkurt ve ekibinin de görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine eminim. Yeni yönetimimize görevinde başarılar diliyorum. En az bir önceki yönetim kadar çalışarak, sendikamızı Aydın'da en güzel şekilde temsil edecekler.”

Yapılan konuşmaların ardından emekliye ayrılan eski başkan Halil Karakaya’ya plaketini Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Atmaca, tayin nedeniyle Aydın’dan ayrılacak olan Ahmet Ayakdaş’a plaketini Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, emekli olan Kadın Komisyonu Başkanı Havva Kukul’a plaketini Türkiye Kamu-Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Naci Devli takdim etti.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

resim-301.jpg

resim-310.jpg

resim-313.jpg