Usta oyuncu Erol Günaydın, Orada isimli filmde severek oynadığını söyledi.

Prömiyeri Belçika'daki Ghent Film Festivali'nde yapılan ve uluslararası bir çok festivale katılan 'Orada' isimli filmde oynayan Erol Günaydın, NTV'de 'Hafta Sonu Haber Merkezi' programına telefonla katılarak filmde yer almaktan dolayı memnuniyetini ifade etti.

Filmin oyuncularından Sinan Tuzcu ve yönetmenleri Hakkı Kurtuluş ile Melik Saraçoğlu'nun da konuk olduğu programda Günaydın, filmde oynamaya severek ikna olduğunu ve severek oynadığını belirtti.

Usta oyuncu Erol Günaydın, "Biz sözleştikten 2 sene önce sözleştik. İlk konuştuğum zamanlar çok sağlıklı ve güçlü biriydim. Fakat hazırlıklar yapılırken geçen zaman içinde çeşitli ameliyatlar, hastalıklar geçirdim. Bayağı gücümden çok verdim. Ona bir kere çok üzgünüm. Ama herşeye rağmen yine de ayaklanıp, büyük bir güç bulup kendimde, birlikte bu filmi kotardık" diye konuştu.

Filmde Sinan Tuzcu'nun babası rolünde oynayan Erol Günaydın, adada yapılan çekimlerin çok güzel olduğunu belirterek "İzlediğim kadarıyla eli ayğı son deerce düzgün, namuslu, dürüst bir film yapıldı" diyerek kendisinin çok beğendiğini sözlerine ekledi.

VİZYONA GİRMEDİ AMA DÜNYAYI GEZİYOR

Bu arada, vizyona girmeden önce dünya prömiyerini Belçika'da Ghent Film Festivali'nde yapan film, uluslararası festivallerde de boy göstererek dikkat çekti. Film, önümüzdeki ay 3 Fransız festivalinin yanısıra bir çok festivalde gösterilmeye devam edecek.

Televizyon Gazetesi.com