Bursaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri"nde yaptığı antrenmanla sürdürürken, idmana Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam damgasını vurdu.

Dar alanda yapılan pas ve pres çalışmasında Sağlam futbolcularını sert bir dille uyardı. Sağlam, “Topa sahip olmadan kazanma şansımız yok. Aynı Ankaragücü maçındaki gibi. Burada yapılan hataları maçlarda da tekrarlıyorsunuz. Antrenmanda olmayınca maçta da olmuyor. O kadar maç seyrediyorsunuz hâlâ hata yapmaya devam ediyorsunuz” dedi.

Antrenmana milli takımlarda bulunan Kenny Miller, Altidore ve Ivankov katılmadı. Kart cezalısı olan ve sakatlığı bulunan Mustafa Keçeli de takımdan ayrı özel tedavi programına alındı. Çalışmalara yardımcı antrenör Mutlu Topçu da katılmadı.

Ivan Ergiç"e teklif

Yeşil-beyazlı ekibin Sırp futbolcusu Ivan Ergiç"e talip çıktı. Calciomercato.com"un haberinde Bursaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 30 yaşındaki oyuncu için İsviçre"nin Young Boys takımının cazip bir teklif sunduğu bildirildi. Ergiç 2001-2009 yılları arasında İsviçre"de Basel forması giymişti. Öte yandan sezon başında büyük umutlarla getirilen ancak beklentileri karşılayamayan Federico Insua, Arjantin basınına yaptığı açıklamada ülkesinin takımlarından Independiente"ye gitmek istediğini söyledi.