F.Bahçe"de aradığını bulamayan Gökhan Ünal, Kayseri"de gol kralı olduğu dönemde hocası olan Bursa teknik direktörü Sağlam"ın çağrısına “Evet” dedi.

Sercan Yıldırım"ın son vuruşlardaki beceriksizliği, Arjantin"den büyük umutlarla alınan Nunez"in yarattığı hayal kırıklığı nedeniyle forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan Bursaspor, aradığı golcüyü İstanbul"da buldu.

Yeşil-Beyazlı ekip, geçen sezon ara transfer döneminde Trabzonspor"dan Fenerbahçe"ye gelen Gökhan Ünal ile anlaştı. Sarı-Lacivertli ekipte ayak parmağında yaşadığı problem nedeniyle idmanlara çıkmayan tecrübeli futbolcu 2005-2006 sezonunda Kayserispor"da gol kralı olduğu dönemde hocalığını yapan ve “Gökhan gibi bir golcüye ihtiyacımız var” diyen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam"ın çağırısına “Evet” dedi.

Fenerbahçe"de geçen sene Daum"un bu sezon da takımın başında olan Aykut Kocaman"ın zaman zaman verdiği şansları iyi kullanamayan Gökhan"ın zirve mücadelesi veren Bursaspor ile kesin olarak anlaştığı öğrenildi. Yeşil-Beyazlı yönetimin ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Fenerbahçe"ye resmi teklif yapacağı öğrenilirken 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu için Sarı-Lacivertli yönetiminin de zorluk çıkarmayacağı ve gerekli anlayışı göstereceği öğrenildi.

HTSPOR / Kartal YİĞİT