ATATÜRK Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nun (BESYO) davetlisi olarak Erzurum'a gelen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'ın şampiyonluğu hak ettiğini söyleyerek, "Kendilerini kutluyorum" dedi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tarafından 2 yıldır sürdürülen "Engelleri sporla aşalım" projesi düzenlenen madalya töreni ile sona erdi. 80 konuşma, görme ve duyma engelli çocuğa, 60 gönüllü tarafından 2 yıldır spor eğitimi veriliyordu. Projenin sona ermesi nedeniyle, spor çalışmalarına katılan 80 engelli madalya ile ödüllenderildi.

Madalya törenine Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da davetli olarak katıldı. Bedensel engelli çocukları tek tek yanaklarından öperek madalya takan Sağlam, bütün çocuklarla ayrı ayrı ilgilendi. Madalya törenine katılan özellikle genç kızlar Ertuğrul Sağlam'a büyük ilgi göstererek, kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta yarıştılar.

İletişim Fakültesi'ni ziyaret eden Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'ın hakedilmiş bir şampiyonluk kazandığını belirtti. Sağlam, "Beşiktaş'ı kutluyorum. Sivasspor'u da Şampiyonlar Ligi'ne katılmasından dolayı tebrik ediyorum. Beşiktaş'ın başında 6 lig maçına çıktım. Hiç mağlubiyet almadan takımdan ayrıldık. Bursaspor'la da 18 karşılaşmaya çıktım. 36 puan topladık. Puan ortalamasına göre ligin en başarılı teknik kadrosu görülüyoruz. Beşiktaş için fazla yorum yapmak istemiyorum. Sonuçta benim sorumlu olduğum bir takım var. Bu sezon iyi bir ikinci yarı geçirdik. Hem ortaya koyduğumuz mücadele açısından, hem de sıralamadaki yerimiz açısından gelecek sezon için daha büyük beklentilerimiz var" diye konuştu. Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Sağlam, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sercan'la ilgili haberleri gezetelerde okudum. Sercan ve Volkan la ilgili basında çıkan haberler asılsızdır. Satılık futbolcumuz yok. Eğer hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyorsak bu iki futbolcunun yanına 4 tane daha iyi futbolcu takviyesi yaparak kadromuzu güçlendirmeliyiz." DHA