Elenmenin faturasını Ertuğrul Sağlam"a kesen Beşiktaş Yönetimi, otele dönüşleri sırasında hocaya yoğun tepki gösterdi. Buna dayanamayan Demirören, “İstifa ederse etsin” dedi

Beşiktaş"ın UEFA Kupası"na veda etmesi, yönetim kanadında büyük tepkilere neden oldu. Skordan çok Beşiktaş"ın ortaya koyduğu kötü futbol, yöneticileri çılgına çevirirken, eleştiri okları tamamen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam"a döndü. Sağlam"ın basın toplantısındaki, “Hayat devam ediyor” şeklindeki açıklaması ise, bardağı taşıran son damla olarak nitelendirildi.

Karşılaşmanın ardından takımın aracından ayrı bir otobüsle başkanla birlikte otele gelen yöneticiler, yolculuk sırasında, “Ne dediyse aldık. Bir dediğini iki etmedik. Bir takımın bu kadar kötü bir futbol oynamaya hakkı yok. Böyle bir açıklama nasıl yapabilir? Bunu medya önünde yapmaya hakkı yok. Adeta alay eder gibi konuşuyor. Bu ancak kendi aramızda konuşulabilecek bir sözdür. İstifa etsin” diyerek Ertuğrul hocanın görevden alınmasını istediler.
Yöneticilerin bu tepkisinin çok yoğun olduğu gören Başkan Yıldırım Demirören de, bu sözler üzerine patlayarak, “Ne söylememi bekliyorsunuz. İstifa ederse etsin” dediği ve otele gidişin ardından odasına çekildiği ifade edildi.

Yönetici Şeref Yalçın, Sağlam"ın takımda formayı adaletli şekilde dağıtmadığını belirterek, “Teknik Direktör Sağlam"ın ya çalıştırma konusunda sorunları var ya da takımın yükünü çekme konusunda sorunlar yaşıyor” dedi.

Bu arada, yönetici Halim Aydın, tansiyon sorunları nedeniyle fenalık geçirdi. Aydın"a otelin sağlık ekibi gerekli müdahaleyi yaptı.

(Milliyet)